Suoraan sisältöön
Hasa Juva Ski Resort -talviliikuntakeskus, rinneravintola ja välinevuokraamo

Hasa Juva Ski Resort -talviliikuntakeskus, rinneravintola ja välinevuokraamo

Yhteystiedot

+358 45 649 8099

hasarinteet@gmail.com

Osoite

Sulkavantie 1002 C, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Talvikauden

Www-sivut

www.hasamaki.fi

Uudistuneessa talviliikuntakeskuksessa viihtyy koko perhe!

Hasa Juva Ski Resortissa voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä ja laskea pulkkamäkeä. Hasalla on neljä valaistua rinnettä, lastenrinne ja pulkkamäki. Täyspitkien rinteiden pituudet vaihtelevat 280 metristä 430 metriin, ja korkeuseroa rinteillä on 65 metriä. Rinteet pidetään kauden aikana hyvässä kunnossa niin, että talviurheilun riemua jatkuu pitkälle kevääseen. 

Hasamäen ladut liittyvät Juvan latuverkostoon, joten taajamakeskustasta voi myös hiihtää talviurheilukeskukseen. Kokeile myös uutta talvimaastopyöräilyreittiä Hasamäeltä keskustaan!

Pääsiäisen aukioloajat

Talviurheilukeskus on pääsiäisenä, 2.-5-4  avoinna päivittäin klo 12-20. Hasalla on huoltotauko ennen pääsiäispyhiä ti-to 30.3.-1.4., jolloin rinteet eivät ole avoinna. 

Rinneravintolasta maistuvat ruoka-annokset

Laskettelun lomassa on mukava poiketa Rinneravintolaan nauttimaan maistuvista ruoka-annoksista ruokajuomineen. Takkatulen loimussa voi hengähtää hetkisen ja nauttia kuumia juomia, tuoreita leivonnaisia ja virvokkeita grilliherkkujen ja pikkupurtavan ohella. Ravintolan ulkoterassilla kelpaa nauttia kevätauringon lämmöstä. Rinneravintolassa on 40 asiakaspaikkaa, ja tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilavuokrauksen yhteyteen on saatavissa myös ruokailupalvelut. 

Välinevuokraamosta lasketteluvälineitä, lumikenkiä ja sähköavusteisia fatbike-pyöriä

Talvisaikaan Hasan välinevuokraamosta voi vuokrata lasketteluvälineitä ja lumikenkiä. Hasa Juva Ski Resort vuokraa myös Touring-moottorikelkkaa ja sähköavusteisia fatbike-pyöriä. Välinevuokraamon yhteydessä on SkiShop, jossa on myynnissä lasketteluvälineitä, pipoja, hanskoja ja muita tarvikkeita. Välinehuoltopisteeltä saa puolestaan asiantuntevaa palvelua kaikissa lasketteluvälineiden huoltoon ja kunnostamiseen liittyvissä asioissa.