Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Hasa Juva Ski Resort -talviliikuntakeskus, rinneravintola ja välinevuokraamo

Hasa Juva Ski Resort -talviliikuntakeskus, rinneravintola ja välinevuokraamo

Yhteystiedot

+358 45 649 8099

hasarinteet@gmail.com

Osoite

Sulkavantie 1002 C, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Talvikauden

Www-sivut

www.hasamaki.fi

Uudistuneessa talviliikuntakeskuksessa viihtyy koko perhe!

Hasa Juva Ski Resortissa voit lasketella, hiihtää, lumikenkäillä ja laskea pulkkamäkeä. Hasalla on neljä valaistua rinnettä, lastenrinne ja pulkkamäki. Täyspitkien rinteiden pituudet vaihtelevat 280 metristä 430 metriin, ja korkeuseroa rinteillä on 65 metriä. Rinteet pidetään kauden aikana hyvässä kunnossa niin, että talviurheilun riemua jatkuu pitkälle kevääseen. Rinteistä yksi on varattu streetiksi lautailijoille. 

Kokeile myös uutta talvimaastopyöräilyreittiä Hasamäeltä keskustaan! Reitistä ja ebike-vuokrauksesta löydät lisätietoja tämän linkin kautta. 

Hasamäki on moottorikelkkareitistön varrella, joten laskettelemaan voit saapua myös kelkalla. Juvan kelkkailureiteistä löydät lisätietoja tämän linkin kautta. 

Kaudelle 2023 on uutuutena avattu 2 kilometrin mittainen, Hasamäen harjun laella, vanhassa kuusimetsässä kiertelevä lumikenkäilyreitti. Reitti alkaa ja päättyy talviliikuntakeskuksen Rinnetavintolaan.

Hasamäen paikoitusalueita on täksi kaudeksi uudistettu ja laajennettu, joten nyt tilaa riittää suuremmallekin joukolle. 

Rinneravintolasta maistuvat ruoka-annokset

Laskettelun lomassa on mukava poiketa Rinneravintolaan nauttimaan maistuvista ruoka-annoksista ruokajuomineen. Takkatulen loimussa voi hengähtää hetkisen ja nauttia kuumia juomia, tuoreita leivonnaisia ja virvokkeita grilliherkkujen ja pikkupurtavan ohella. Ravintolan ulkoterassilla kelpaa nauttia kevätauringon lämmöstä. Rinneravintolassa on 40 asiakaspaikkaa, ja tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilavuokrauksen yhteyteen on saatavissa myös ruokailupalvelut.

Välinevuokraamosta lasketteluvälineitä, lumikenkiä ja sähköavusteisia fatbike-pyöriä

Talvisaikaan Hasan välinevuokraamosta voi vuokrata lasketteluvälineitä ja lumikenkiä. Uudistettu Hasa Juva Ski Resort vuokraa myös Touring-moottorikelkkaa ja sähköavusteisia fatbike-pyöriä. Välinevuokraamon yhteydessä on SkiShop, jossa on myynnissä lasketteluvälineitä, pipoja, hanskoja ja muita tarvikkeita. Välinehuoltopisteeltä saa puolestaan asiantuntevaa palvelua kaikissa lasketteluvälineiden huoltoon ja kunnostamiseen liittyvissä asioissa.