Suoraan sisältöön

Joukkoliikenne

Juvalla joukkoliikenne hoituu lähinnä linja-autoilla. Osa liikenteestä on ns. markkinaehtoista ja osa kunnan järjestämää, kuten koululaisten kyydit. 

Juvan kunnan ylläpitämiin linja-autovuoroihin voit tututua klikkaamalla Kunnan ylläpitämät linja-autovuorot (pdf, 87 kt). Liikennöintiä on vain koulupäivinä.

Asiointiliikenne

Asiointiliikenne on Juvan kunnan järjestämää kaikille avointa joukkoliikennettä, joka toteutetaan takseilla ja pikkubussilla.

Haja-asutusalueen asiointiliikenne

Asiointiliikenne toimii kutsutaksiperiaatteella. Kyyti tilataan suoraan autoilijalta edellisenä päivänä ja maksuna peritään voimassa olevan linja-autoliikenteen lipputaksa.

Asiointireitit talvi 2020-2021 (pdf, 79 kt) 

Monipalveluauto Julia

Kirkonkylällä asiointiliikenteen hoitaa Monipalveluauto Julia. Kyyti tilataan suoraan kuljettajalta. Yhdensuuntaisen matkan hinta on 1,70 euroa.

Aikataulu 10.6.2019 alkaen (pdf, 40,2 kt)  

Savonlinnan kaupunki- ja seutuliput uudistuvat - Vaihda matkakorttisi!

Savonlinnan kaupugin ja ympäröivien kuntien käytössä olevat kaupunki- ja seutuliput uudistuvat. Samalla nykyiset matkakortit vaihdetaan uusiin matkakortteihin.

Vanhojen lippujen myynti päättyy 31.3.2021. Uudet liput tulevat myyntiin verkkoon Matkakorttikauppaan 22.3.2021 ja Matkahuollon myyntipisteisiin 1.4.2021. 

Matkahuollon tiedote Savonlinnan kaupunki- ja seutulippujen uudistuksesta (pdf, 150 kt)

Toivari Päivi

Kuljetussihteeri

040 520 1686

paivi.toivari(at)juva.fi