Suoraan sisältöön

Nuorten Juva

Kaipaatko tekemistä ja sisältöä päiviisi? Haluatko löytää uuden harrastuksen tai vahvistaa sosiaalisia taitojasi? Onko sinulla mieltä askarruttavia kysymyksiä, joista haluat keskustella?

Nuorisopalvelut tarjovat juvalaisille nuorille vapaa-ajan toimintaa ja vaikuttamismahdollisuuksia niin nuokkarin, nuorisovaltuuston, leirien kuin erilaisten tapahtumien muodossa. Nuorisopalvelujen työntekijät ovat aikuisia, joilla on aikaa nuorille! Voit olla nuoriso-ohjaajaan, koulunuorisotyöntekijään tai etsivään nuorisotyöntekijään yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää, jokin huoli tai haluaisit muuten vain jutella. 

Omahelpperi

Tutustu myös Omahelpperi sivustoon! Omahelpperiin on koottu nuorille tietoa, tukea ja palveluita elämän eri tilanteisiin, aina mielen hyvinvoinnista opiskelupaikan valintaan ja edelleen vapaa-aikaan. Omahelpperi myös kokoaa yhteen nuorille suunnatut Etelä-Savon alueen palvelut sekä esimerkiksi chattien ja auttavien puhelimien yhteystiedot.

Omahelpperin löydät osoitteesta www.omahelpperi.fi

RETKI SÄRKÄNNIEMEEN 5.6.2024

Juvan nuorisopalvelut yhteistyössä Juvan Rotaryt ry:n kanssa tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen Särkänniemen huvipuistoon.

Osallistuja huolehtii itse retken muista kuluista (ranneke, ruokailut yms.)

Retki on suunnattu ensisijaisesti nuorille (yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat). Alakouluikäiset voivat osallistua retkelle huoltajan seurassa, mikäli paikkoja jää jäljelle nuorten ilmoittautumisen jälkeen.

Mukaan otetaan 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova, eli huomioithan tämän ennekuin ilmoittaudut.

Nuorten ilmoittautuminen alkaa 13.5.2024 klo 16. Jäljelle jääneiden paikkojen ilmoittautuminen alakouluikäiselle ja huoltajille aukeaa 20.5. klo 16 mikäli paikkoja on jäänyt jäljelle. Yhden huoltajan mukana voi tulla enintään 3 lasta.

Yläasteikäisten ja sitä vanhempien ilmoittautuminen https://forms.gle/EGd51Q5P1WSqb7HE7

Alakouluikäisten ja heidän huoltajien ilmoittautuminen https://forms.gle/PTHRQXjVR4nDv6sY6

Yläkouluikäisilta ja sitä vanhemmilta tarvitaan lupalappu vanhemmilta retkelle osallistumiseen. Lupalapun voit tulostaa tästä tai voit hakea lupalapun nuorisotilalta 17.5.

Bussi lähtee 5.6.2024 klo 8.00 Sampolan vesiliikuntakeskuksen parkkipaikalta ja paluumatka Särkänniemestä alkaa viimeistään kello 18.

Valvojina reissulla mukana nuorisopalveluiden väki. Tuu viettämään meidän kanssa hauska kesäpäivä! Lisätietoja nuoriso-ohjaaja Hennalta.

Ajankohtaista