Suoraan sisältöön

Nuorten Juva

- etätyössä uutta säpinää
Juvan Nuokkari toimii Discordissa

Kaipaatko tekemistä ja sisältöä päiviisi? Haluatko löytää uuden harrastuksen tai vahvistaa sosiaalisia taitojasi? Onko sinulla mieltä askarruttavia kysymyksiä, joista haluat keskustella?

Meillä käynnissä #DINO-hanke, jonka tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten digitaalisia valmiuksia ja kehittää Juvalle kaikkea kivaa uudenlaista toimintaa. Digitaalinen värkkäily - mitä se on? Etänuokkari - miten se toimisi entistä paremmin?
E-tekstiili - mitä pystyn tekemään? Tulepa ottamaan selvää? Tule hankkeeseen mukaan?

​Discordissa toimii Juvan nuokkari. Ohjaajat kaipaa nuoria mukaan touhuilemaan ja kokeilemaan kaikkea kivaa. Seuraa sen aukioloaikoja joko instagramista tai facebookista.
Linkki nettinuokkarille:  https://discord.gg/u4TtGnN

 Po1nt.fi Nuorten portaali on juvalaisille nuorille suunnattu sivusto, jossa nuorille on tarjolla ajankohtaista tietoa kunnan nuorisopalveluista, sekä mahdollisuus saada tietoa omaan elämäänsä liittyvissä asioissa. Ihan pian avaamme myös Juvan ikioman Po1ntin.

Kevään kuluessa uusiutuu myös Nuorisovaltuusto R.A.T.A.S., johon kaipaamme nuoria. Ratas on nuorten vaikuttajaryhmä, jonka tehtävä on ajaa paikallisten nuorten etuja. Nuorisovaltuuston tarkoituksena on myös tiedottaa nuorille kunnan päättäjien toiminnasta sekä auttaa nuoria löytämään keinoja vaikuttaa. Lisäksi nuorisovaltuusto edistää aitoa vuoropuhelua nuorten ja päättäjien välillä. Nuorisovaltuusto järjestää toimikaudellaan erilaisia tapahtumia, kampanjoita ja tempauksia.

Ota rohkeasti yhteyttä ohjaajiimme ja tule mukaan toimintaan.

Himanen Tarja

Nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori

040 707 8243

tarja.himanen(at)juva.fi

Nuorisopalveluyksikön vastaava, Hyvinvoinnin koordinointi ja Juvan Kinon toiminta

Hurri Henri

Etsivä nuorisotyöntekijä

040 013 5095

henri.hurri(at)juva.fi

Etsivää ja ennakoivaa nuorisotyötä alle 29-vuotiaiden kanssa

Immonen Henna

#DINO nuoriso-ohjaaja

050 596 5952

henna.immonen(at)juva.fi

Digitaalinen nuorisotyö sekä nuorisotilatoiminta

Pulkkinen Anna-Leena

Koulunuorisotyöntekijä

040 013 6164

anna-leena.pulkkinen(at)juva.fi

Koulunuorisotyö sekä nuorisotilatoiminta