Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Kartta matonpesupaikan sijainnista

Matot puhtaaksi

Juvalla voi pestä mattoja ulkosalla kuivalla maalla.
Mattopyykille pääsevät tasaisen maaston ansiosta myös kaikenikäiset ja liikuntaesteiset pyykkärit. Myös ajoneuvojen paikoitus on helppoa. Paikan käyttö on maksutonta.

Sijainti

Mattojenpesupaikka sijaitsee Jukaistentien varressa keskustaajaman välittömässä läheisyydessä.

Likavedet

Jukajärven rannassa olevan pesupaikan likavedet menevät kunnan jätevesiverkostoon eivätkä likaa tai rehevöitä vesistöjä.

Varusteet

Matonpesupaikalla on 8 kapeampaa pesuallasta (leveys 120 cm) ja yksi isompi pesuallas (leveys 270 cm). Pesuvesi, joka tulee hanasta, on järvivettä ja se suihkuaa koko maton leveydeltä.

Kuivausmankeli ja -telineet kuuluvat matonpesupaikan varustukseen.

Avoinna

Mattojenpesupaikka on avoinna toukokuun alkupuolelta syyskuun puoliväliin saakka.

Alueista vastaa

Turunen Oiva

Kiinteistöinsinööri

044 417 5842

oiva.turunen(at)jarvisaimaanpalvelut.fi

Vastaa kunnan kohteiden kunnossapidosta