Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Avoin varhaiskasvatus

Avoin perehryhmätoiminta

Avoimen varhaiskasvatuksen perheryhmätoiminnan tarkoituksena on tukea perheitä arjessa. Toiminta perustuu lasten ja vanhempien yhteiseen tekemiseen ja perheiden keskinäiseen vertaistukeen. Toiminnan sisältö muodostuu varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnan suunnittelussa huomioidaan myös huoltajien ja lasten osallisuus. Avoin perheryhmätoiminta on maksutonta.

Avoimen perheryhmätoiminnan toiminta-aika on elo-kesäkuu. Ryhmät toimivat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30 - 11.30. Valitse osallistumispäivä ja ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä käyntikerralla.

Vanhemmille on tarjolla myös ammattilaisen tukea, keskustelua kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa ja tekemistä.

Toimintaan ovat tervetulleita lapsia kotona hoitavat isät, äidit ja isovanhemmat lapsineen. Tule mukaan tapaamaan muita vanhempia, jakamaan kuulumisia sekä juttelemaan arjen tärkeistä asioista kahvittelun lomassa.

Ajatuksia ja ideoita otetaan mielellään vastaan toiminnan kehittämiseksi. Isät, äidit, isovanhemmat ja kummit ovat myös tervetulleita järjestämään toimintaa itselleen ja muille.

Lämpimästi tervetuloa!

Käyntiosoite:
Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva (käynti Vesiliikuntakeskus Sampolan yläpihan puolelta)

Kauppinen Titta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

040 351 8687

avoinvarhaiskasvatus(at)juva.fi

Avoimien perheryhmien ohjaus