Suoraan sisältöön

VESIHUOLTOTIEDOTE

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vesijohtoverkoston korjaustöitä 22.10.2020 klo 8.00 – 13.00 Juvan Kirkonkylässä. Tarkempi alue on Jukajärventien, Jukaisentien ja Voudinpolun alueella. Veden jakelu keskeytyy ja vedessä saattaa ilmetä värjäytymistä. Katkos voi olla arvioitua lyhyempi.

Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata juomavettä.

Lisätiedot:

Vesihuoltopäällikkö Jouni Heikkinen 044 417 5272

Vastaava laitosmies Tero Kauppinen 044 417 5814

Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuollon tavoitteena on oppilaiden terveyden edistäminen sekä terveen kasvun ja kehityksen tukeminen.

Kouluterveydenhuollon palveluihin kuuluvat terveydenhoitajan ja lääkärin suorittamat terveystarkastukset sekä oppilaan terveydentilan toteamiseksi tarvittavat erikoistutkimukset.

Terveydenhoitaja tapaa kaikki oppilaat vuosittain terveystapaamisten yhteydessä. Laaja-alaiset terveystarkastukset tehdään 1. 5. ja 8. luokkalaisille.Terveydenhoitaja on tavattavissa kouluilla/muussa ilmoitetussa paikassa, hänen ilmoittamana ajankohtana. Vastaanottoajat näkyvät Wilmassa.

Koululääkärin vastaanotosta on sovittava terveydenhoitajan kanssa etukäteen. Lääkärintarkastukseen kutsutaan 1. luokkalaiset, 5. luokkalaiset ja 8. luokkalaiset. 

Erikoislääkäri: koululääkärin määräämä silmä- tai korvalääkärin suorittama ensimmäinen tarkastus on oppilaalle maksuton. Jatkohoito on huoltajan kustannettava.

Laajemmin löydät tietoa löydät aukaisemalla tästä Essoten tiedotteen (pdf, 576 kt)

Ahonen Hanna

Kouluterveydenhoitaja

040 013 5071

hanna.ahonen(at)essote.fi

Yhtenäiskoulu luokat 5-9, lukio sekä Paatelan koulu

Ruhtinas Pekka

Kouluterveydenhoitaja

040 013 5041

pekka.ruhtinas(at)essote.fi

Yhtenäiskoulu luokat 0-4 sekä Hatsolan koulu