Suoraan sisältöön

 Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta tarjoaa virikkeellistä ja turvallista toimintaa lapsille ennen koulupäivää ja sen jälkeen.

Lain mukaisesti APIP-toimintaan voivat osallistua 1-2 lk:n sekä erityistä tukea tarvitsevat 3-9 lk:n oppilaat. Lisäksi Juvalla mukaan pääsevät myös esioppilaat, joilla on edelleen lakisääteinen oikeus varhaiskasvatukseen. Juvalla aamu- ja iltapäivätoimintaa (APIP) toteutetaan perusopetuslain mukaisesti sivistystoimeen kuuluvana palveluna. Toimintaa järjestetään varmuudella Kukkokoululla (kirkonkylän koulu) sekä niillä kyläkouluilla, joihin tulee tarpeeksi ilmoittautumisia. 

Toiminta-aika

Kukkokoululla aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään maanantaista perjantaihin klo 6:45 - 9:00 sekä (perjantaisin 12:00) 13:00 - 17:00 välisenä aikana. Ennen klo 7:45 tuleville lapsille tarjotaan aamupala ja iltapäivällä toiminnassa mukana olevat saavat ravitsevan välipalan. Lapset ovat myös vakuutettuja toiminnan aikana. 

Kesäloman aikainen toiminta ns. kesävintti järjestetään Kukkokoulun Vintissä lukuvuoden päättymisestä juhannusviikon torstaihin ja maanantaista 3.8.2020 alkaen lukuvuoden alkamiseen asti. Kesävintti on kokopäivätoimintaa, jota järjestetään 6:45 - 17:00 välisenä aikana. Tähän toimintaan on erillinen ilmoittautuminen maalis-huhtikuussa ja toiminnasta perittävä maksu on 50€ / viikko, josta sisaralennus 5 €. 

Syys-, joulu- ja talvilomalla toimintaa ei järjestetä. Silloin, kun toimintaa ei ole, on esioppilailla mahdollisuus saada hoitopaikka varhaiskasvatuksesta.Huoltajien tulee olla hyvissä ajoin yhteydessä varhaiskasvatuksen toimistoon, josta lapselle haetaan tilapäistä hoitapaikkaa. 

Maksut

APIP-toiminta on maksullista palvelua. Kuluvana lukuvuonna perittävät maksut ovat:

Aamupäivätoiminta: 

25 €/kk (riippumatta osallistumispäivien määrästä) 

Iltapäivätoiminta:

yli 10pv/kk 80 € (josta sisaralennus 10€)

4-10pv/kk 40 € (josta sisaralennus 5€) 

1-3pv/kk 10 €/pv

Ilmoittautuminen

Toimintaan ilmoittaudutaan kevätlukukaudella samaan aikaan kouluun ja esikouluun ilmoittautumisen yhteydessä. Myös kesken toimintakauden voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä aamu- ja iltapäivätoiminnan vastaavaan ohjaajaan. Täytettävän lomakkeen saat tulostettua klikkaamalla tästä (pdf, 198 kt). Lomake toimitetaan Kukkokoululle. 

""

Kervinen Päivi

Aamu- ja iltapäivätoiminnan vastaava ohjaaja

040 099 2947

paivi.kervinen(at)juva.fi

Vintti

Aamu- ja iltapäivätoiminta

040 099 2948