Suoraan sisältöön

Kulttuuripalveluiden avustukset

Juvalaisilla järjestöillä ja muilla toimijoilla on mahdollisuus hakea kulttuuritoimintaan avustuksia useilta eri tahoilta. Juvan kunnan kulttuuripalveluiden avustuksissa on jatkuva haku pitkin vuotta. Kulttuuri ry:n ja Maakuntarahaston haut ovat erikseen mainittuina ajankohtina.

Kulttuuripalveluiden avustukset ovat luonteeltaan toiminta-avustuksia, jotka maksetaan toteutuneita kuitteja ja/tai selvistyksiä vastaan. Avustuksia myönnetään harkinnan mukaan vain järjestön tai toimijan omaan toimintaan. Avustusta ei myönnetä sellaiseen toimintaan, johon saadaan muuta tukea kunnalta, valtiolta tai muulta taholta.

Avustuksia myönnetään alla olevien avustussääntöjen mukaisesti:

Juvan kunnan vapaa-aikapalveluiden avustussäännöt (pdf, 505 kt)

Avustuskohteesta ja avustuksen määrästä kannattaa etukäteen keskustella kirjasto- ja kulttuurikoordinaattorin kanssa.

Hakemuslomake

Avustuksia haetaan alla olevaa hakemuslomaketta käyttäen:

Kohdeavustushakemus (pdf, 69 kt)

Hakemuslomakkeen palautus

Täytä lomake huolellisesti ja selvällä käsialalla. Palauta lomake joko paperisena kunnanvirastolle kulttuuripalveluihin tai skannattuna sähköpostitse osoitteeseen: johanna.kuusisto(at)juva.fi

Kuusisto Johanna

Kirjasto- ja kulttuurikoordinaattori

040 013 6176

johanna.kuusisto(at)juva.fi

Juvan kirjaston ja kulttuuripalveluiden lähiesimies ja toiminnasta vastaaminen.

Muut avustusta antavat/jakavat yhteisöt

Juvan kulttuuri ry

Juvan kulttuuri ry:n tehtävänä ja tarkoituksena on tukea kulttuuria sekä edistää henkistä ja aineellista kehitystä Juvalla alueellisen omaleimaisuuden ja paikallisten erityispiirteiden pohjalta. Juvan Kulttuuri ry jakaa vuosittain avustuksia ja tukee näin juvalaisia toimijoita ja Juvalla toteutettuja tapahtumia. Hakemusten ohjeet ja aikataulut löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta:

Juvan kulttuuri ry:n verkkosivuille pääset tätä linkkiä klikkaamalla     

Etelä-Savon maakuntarahasto

Etelä-Savon maakuntarahasto toteuttaa maakunnan henkisen ja taloudellisen kulttuurin vaalimista ja kehittämistä. Rahasto myöntää apurahoja ja palkintoja. Apurahoista päätettäessä etusijalla ovat eteläsavolaiset hakijat, maakunnassa suoritettava tai siihen kohdistuva tieteellinen ja taiteellinen työ sekä maakunnallisesti merkittävät kulttuurihankkeet. Hakemusten ohjeet ja aikataulut löytyvät rahaston verkkosivuilta.

Etelä-Savon maakuntarahaston verkkosivuille pääset tätä linkkiä klikkaamalla