Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Huolenpitoa eläinystävistä

Juvalla Itä-Savon sairaanhoitopiirin eli tuttavallisemmin Sosterin ammattilaiset pitävät huolta eläinystävistämme. He huolehtivat myös eläinsuojelulain mukaisista tehtävistä ja tarttuvien eläintautien vastustustyöstä. Eläinlääkintä osallistuu myös elintarvikelain mukaiseen valvontaan tuotantoeläintiloilla.

Eläinlääkäri palvelee Juvalla


Eläinlääkärin peruspalveluita Juvalla niin lemmikki- kuin hyötyeläimille tarjoavat eläinlääkärit Juvan hevosurheilukeskuksella arkisin klo 8-16. 

Puhelinaika ajanvarauksia, tiedusteluja ja neuvontaa varten on arkisin klo 8-9. Puhelinajan jälkeen eläinlääkärit ovat potilastyössä ja jos eivät pääse vastaamaan puhelimeen, voi ainoastaan jättää viestin. Eläinlääkäri ottaa yhteyttä viestin jättäneisiin mahdollisimman pian.

Eläinlääkäreiden yhteystiedot lötyvät sivun alareunasta.


Juvalla eläinlääkärit palvelevat osoitteessa:
Raviradantie 7 A
51900 Juva


 

Lue lisää Sosterin eläinlääkintäpalveluista täältä
 

Eläinlääkäripäivystys

044 417 2080, 044 417 2083

Kiireellisissä tapauksissa iltaisin, öisin ja viikonloppuisin numerot käytössä.

Korpikallio Anu

Kunnaneläinlääkäri (ma-ti ja to-pe)

044 417 2083

Kukowski Dietrich

Kunnaneläinlääkäri

044 417 2080

Lehto Maarit

Vastaanottoavustaja

Martikainen Juulia

Kunnaneläinlääkäri (75 % työaika)

044 417 2400