Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Tapahtumat Juvalla

Yhteisöt, yhdistykset ja yritykset voivat ilmoittaa tapahtumansa mukaan seudulliseen MikkeliNyt-tapahtumakalenteriin, jolloin tapahtuma näkyy kaikkien Mikkelin ympäryskuntien alueella.

Ilmoittaminen on vaivatonta: tapahtumatietojen lisäksi tarvitset vain kuvan, jonka leveys on vähintään 1000 pikseliä ja korkeus vähintään 360 pikseliä. Mikäli Sinulla ei ole tapahtumaan liittyvää kuvaa, voit hakea sellaisen ilmaisesta kuvapankista. Kaikkien vapaasti käytettävissä olevia kuvapankkeja on useita, esimerkiksi Pixabay ja Unspash. Näihin kuvapankkeihin voit tutustua osoitteissa www.pixabay.com ja www.unsplash.com

Tapahtumat pääset ilmoittamaan tämän linkin kautta.


Katsaus Juvan tapahtumiin.

Juvalla tapahtuu kautta vuoden. Tutustu oheisesta koonnista kuluvan kuukauden tapahtumiin ja tule menoon mukaan!