Suoraan sisältöön

Sujuvaa asumista Juvalla

Juva tarjoaa asukkaille ja yrittäjille kaupunkitasoiset palvelut viihtyisässä, puhtaassa maalaismaisemassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Toimivat peruspalvelut takaavat sujuvan arjen kaikenikäisille, ja  Martti Talvela -kampus tarjoaa modernit ja viihtyisät tilat oppimiselle. Vapaa-ajan aktiviteettaja löytyy moneen makuun.

Ajankohtaista

Tässä muutama syy, miksi tulla Juvalle

Juva sijaitsee keskeisellä paikalla. Lähimpiin kaupunkeihin on matkaa 40-60 km. Pohjois-etelä-suunnassa kunnan halki kulkee uudistettu, nelikaistainen valtatie 5. 

Toimivat peruspalvelut

Juvalla on toimivat julkiset peruspalvelut kaikenikäisille. Terveyspalveluista huolehtii moderni terveyskeskus neuvoloineen, röntgeneineen ja hammashoitoloineen. Perheen pienimmille on tarjolla varhaiskasvatusta päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkodissa tai perhepäivähoidossa. Vuorohoitoa tarjoava Päiväkoti Apila helpottaa vuorotöissä käyvien vanhempien arkea.

Martti Talvela -kampus 

Juvalla paranivat lasten ja nuorten kasvamis- ja oppimisympäristöt huomattavasti, kun Martti Talvela -kampus otettiin käyttöö 7.1.2021. Kampuksella uudet tilat saivat niin varhaiskasvatus, yhteinäiskoulu kuin lukiokin. Lisäksi kampuksen liikuntahalli mahdollistaa monipuolisen harrastustoiminnan. 

Tutustu Martti Talvela -kampukseen

Järviluonnon monet mahdollisuudet

Kaunis luonto, monet järvet ja kunnan eteläosissa avautuva Saimaa luovat upeat puitteen luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn, metsästykseen, kalastukseen ja melontaan. Vesiliikuntakeskus Sampola tarjoaa monipuoliset vesiaktiviteetit kuntosalin lisäksi.

Katso tästä tekemistä ja kokemista moneen makuun

Karttakuva Juvan sijainnista
Juvan keskeisestä sijainnista Itä-Suomessa on etua yrityksille, asukkaille ja matkailijoille. Tänne on helppo tulla ja lähikaupunkien palvelut ovat helposti saavutettavissa. Esimerkiksi Juvan Vehmaa on yrityksille mainio menestyksen paikka valtatie 5:n ja 14-tien risteyksessä.