Suoraan sisältöön

Harrastava Juva kerhot

Juvan vapaa-aikapalveluiden koordinoiman Harrasta Juvalla - harrastamisen Suomen malli tuo jälleen juvalaisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden mieluisaan ja maksuttomaan harrastamiseen koulupäivän yhteydessä. Monipuoliset harrastamisen mahdollisuudet vahvistavat lasten ja nuorten osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä vähentävät heidän mahdollista yksin oloa sekä ennaltaehkäisevät syrjäytymistä. Harrastamisen hankkeen päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen.

Kerhot alkavat  viikolla 38, poislukien Minecraft kerho joka alkaa jo 13.9.

Kerhot:

Paatelan palloilukerho keskiviikkoisin klo 14–15. Palloilukerhossa pelataan monipuolisesta eri pallolajeja viikoittain. Pelaamaan voi tulla olit minkä taitotasoinen tahansa.  Varustus: liikuntavarustus ja sisäpelikengät. 

Ohjaaja Henri Hurri. Maksimiosallistujamäärä 15 hlö.

Hatsolan palloilukerho maanantaisin klo 13.45–14.45. Palloilukerhossa pelataan monipuolisesta eri pallolajeja viikoittain. Pelaamaan voi tulla olit minkä taitotasoinen tahansa. Varustus: liikuntavarustus ja sisäpelikengät.

Ohjaaja Henri Hurri. Maksimiosallistujamäärä 15 hlö.

Martti Talvela -kampuksen palloilukerho 1-6 lk. tiistaisin liikuntahallissa klo 15.00–16.00. Palloilukerhossa pelataan monipuolisesta eri pallolajeja viikoittain. Pelaamaan voi tulla olit minkä taitotasoinen tahansa. Varustus: liikuntavarustus ja sisäpelikengät.

Ohjaaja Henri Hurri. Maksimiosallistujamäärä 15 hlö.

Martti Talvela -kampuksen kokkikerho nro 1, 3-6 lk. Maanantaisin klo 15.15–17.15. Ohjaaja Virpi Hämäläinen. 

Kerhossa leivotaan ja valmistetaan välipaloja ja helppoja ruokia mokkapaloista pizzaan ja smoothiesta lihapulliin. Kerholaiset voivat esittää toiveita kerhon sisällön suhteen.

Maksimiosallistujamäärä 16 hlö. 

Martti Talvela -kampuksen kokkikerho nro 2, 3-6 lk. Keskiviikkoisin klo 15.15–17.15. Ohjaaja Virpi Hämäläinen. 

Kerhossa leivotaan ja valmistetaan välipaloja ja helppoja ruokia mokkapaloista pizzaan ja smoothiesta lihapulliin. Kerholaiset voivat esittää toiveita kerhon sisällön suhteen.

Maksimiosallistujamäärä 16 hlö. 

Martti Talvela -kampuksen Teatteri- ja ilmaisukerho 3-6 lk. Perjantaisin klo 15.00–17.00. 
​Draamaharjoituksia, teatterileikkejä, sketsihahmoja ja ilmaisun iloa! Harjoittelemme teatterin tekemistä rennolla otteella mukavassa ilmapiirissä.

Max. osallistujamäärä 15 hlö.

Minecraft-kerho 3-6 lk. keskiviikkoisin 17.00-18.30

Minecraft-kerhossa pääset rakentamaan mielenkiintoisia maailmoja uusien pelikavereiden kanssa, ratkomaan erilaisia haasteita survivalissa ja ennen kaikkea pelaamaan mukavassa porukassa etänä Discordissa. Kerhossa jokainen pääsee toteuttamaan itseään eikä osallistuminen vaadi ennakko-osaamista pelistä. Liity mukaan positiiviseen peliporukkaan ja hyppää Minecraftin syvään päätyyn! Kerho alkaa 13.9.
Kerhovideo
https://www.youtube.com/watch?v=_WLL59lZlLA

Ilmoittautuminen

https://link.webropol.com/ep/juva-mine

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kerhoihin 8.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jani.korhonen@juva.fi. Poislukien Minecraft-kerho, johon on oma ilmoittautuminen.

Sähköpostin otsikoksi kerhon nimi, johon lapsi ilmoittautuu. 

Kirjoita sähköpostiin seuraavat tiedot viestikenttään:

  • Mihin kerhoon ilmoittautuu
  • Lapsen nimi (etunimi, sukunimi)
  • Lapsen luokka
  • Huoltajan nimi (etunimi, sukunimi)
  • Huoltajan puh.num
  • Huoltajan sähköposti
  • Onko lapsi kuljetusoppilas
  • Jos on kuljetusoppilas, tarvitseeko kuljetuksen kerhosta kotiin.
  • Kyläkoulujen oppilaille emme pysty järjestämään kuljetusta Martti Talvela- kampuksella oleviin kerhoihin. Kerhosta on kyllä mahdollisuus saada kuljetus kotiin. 

Tieto kerhoon pääsystä tulee aikaisintaa viikolla 36 ja kerhopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.  Poislukien Minecraft-kerho, jonka ilmoittautumiset hoitaa kerhon järjestäjä.