Suoraan sisältöön

Juvalaiset yhdistykset

Juvalla on runsaasti erilaisia yhdistyksiä, joiden parista voit löytää itsellesi tekemistä tai tukea, tehdä vapaaehtoistoimintaa tai löytää uuden harrastuksen.

Yhdistystoiminnan kautta jokaiselle tarjoutuu mahdollisuus osallistua niin yhteiskunnan toimintaan kuin erilaisiin harrastuksiinkin. Yhdistykset voivat myös tuoda kuntalaisten äänen päätöksentekoon ja jakaa omaa osaamistaan yhteiseen kehittämistyöhön. Juvalla kunta ja yhdistykset järjestävät yhteistyössä myös monenlaisia tempauksia ja tapahtumia.

Juvalaiset yhdistykset löydät jatkossa Lähellä.fi-palvelusta. Lähellä.fi-verkkopalvelu kokoaa yhdistysten ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen. Lähellä.fi on käytössä koko Suomen alueella. Voit siis etsiä tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia niin Juvalta, lähialueilta kuin mistäpäin Suomea tahansa.

Juvalaiset yhdistykset Lähellä.fi-palvelussa >

Rekisteröi yhdistyksesi Lähellä.fi-palveluun

Lähellä.fi-verkkopalvelu on maksuton viestintäkanava yleishyödyllistä toimintaa tarjoaville yhdistyksille, seuroille ja yhteisöille. Palvelun kautta yhdistyksen tiedot nousevat myös muun maussa Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan portaaleihin. Yhdellä päivityksellä tiedot ovat siten ajantasaisia kerralla kaikkialla.

Rekisteröidy tästä >

Tarkista haulla onko organisaatio jo olemassa tai luo uusi organisaatio.

Ohjeet palvelun käyttöönottoon >