Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Tori

Juvan tori sijaitsee kunnanviraston vieressä, Juvantien varrella osoitteessa Juvantie 13. Torille voi kuka tahansa tulla myymään tuotteitaan. 

Toriaika on arkisin klo 7-16. Myyntipaikkamaksut ovat edulliset. Maksun suuruus vaihtelee myytävän tuotteen mukaisesti, joten tarkka summa kannattaa tarkistaa Juvan kunnan palvelusihteereiltä. Palvelusihteerit myös keräävät myyntipaikkamaksut. Myyntipaikalta poistuttaessa, alue on jätettävä siistiin kuntoon.

Toripaikkavarausta ei tarvitse tehdä ennakkoon.

Lisätietoja: 

Pulkkinen Heli

Palvelusihteeri

040 011 3121

heli.pulkkinen(at)juva.fi

Kunnanviraston asiointipisteen asiakaspalvelutehtävät, puhelinvaihteen hoitaja

Qvintus Irma

Palvelusihteeri

040 013 5002

irma.qvintus(at)juva.fi

Laskutus, kunnanviraston asiointipisteen asiakaspalvelutehtävät