Suoraan sisältöön

Laskettelu

Hasa Juva Ski Resort

Uudistuneessa koko perheen laskettelukeskuksessa viihtyy koko perhe!

Hasa Juva Ski Resortissa on neljä valaistua rinnettä, lastenrinne ja pulkkamäki. Täyspitkien rinteiden pituudet vaihtelevat 280 metristä 430 metriin ja korkeuseroa rinteillä on 65 metriä.

Rinteet pidetään kauden aikana hyvässä kunnossa niin, että talviurheilun riemua jatkuu pitkälle kevääseen. Hasalla voi paitsi lasketella, myös hiihtää, lumikenkäillä ja ottaa vauhtia pulkan kyydissä. Tutustu samalla myös uuteen talvimaastopyöräilyreittiin Hasalta keskustaan!

Laskettelun lomassa on mukava poiketa Rinneravintolaan nauttimaan maistuvat ruoka-annokset ruokajuomineen. Takkatulen loimussa voi hengähtää hetkisen ja nauttia kuumia juomia, tuoreita leivonnaisia ja virvokkeita grilliherkkujen ja pikkupurtavan ohella. Ravintolan ulkoterassilla kelpaa nauttia kevätauringon lämmöstä.

Rinneravintolassa on 40 asiakaspaikkaa, ja tilat ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön. Tilavuokrauksen yhteydessä on saatavissa myös ruokailupalvelut. 

Talviurheilukeskuksen välinevuokraamosta voi vuokrata lasketteluvälineitä ja lumikenkiä. Hasa Juva Ski Resort vuokraa myös Touring-moottorikelkkaa ja sähköavusteisia fatbike-pyöriä. Välinevuokraamon yhteydessä on SkiShop, jossa on myynnissä lasketteluvälineitä, pipoja, hanskoja ja muita tarvikkeita. Välinehuoltopisteeltä saa asiantuntevaa palvelua kaikissa lasketteluvälineiden huoltoon ja kunnostamiseen liittyvissä asioissa. 

Yhteystiedot

Hasa Juva Ski Resort
Sulkavantie 1002C, Juva
+358 45 649 8099
hasarinteet@gmail.com

www.hasamaki.fi

www.facebook.com/hasamaki/