Suoraan sisältöön

Ratsastus

Luontoon voi lähteä myös ratsastaen. Ratsastustoimintaa ja retkiä on tarjolla Vehmaassa ja Vuorenmaalla. Juvan on perinteinen hevospitäjä, ja seudulla on monia ravihevostalleja.

Ratsastustoimintaa, ratsastustunteja- ja palveluita tarjoavat vuorenmaalainen Farmila Oy ja Vehmaalla sijaitseva K & M Hevostalli Vehmaa:

Farmila Oy
Putkenniementie 154, 51850 VUORENMAA
045 860 0786
myynti.farmila@gmail.com
Farmilan palveluihin kuuluvat ratsastustoiminta kuten ratsastustunnit ja maastoratsastus, hevosesitykset tilaisuuksiin sekä tilauksesta tilavierailut ryhmille. Tilalta on suoramyyntinä saatavissa kananmunia ja luomulihaa. Palvelu on saatavissa suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. 

Farmilan tilalla on laadukasta pientoimintaa. Tilalla on suuri, valaistu ratsastuskenttä ja tilan ympäristössä avautuvat hienot ratsastusmaastot. Farmilan tilan ratsastustunneille ovat tervetulleita kaikki yli 4-vuotiaat, taitotasosta riippumatta. Ratsastusoppilailla on myös mahdollisuus osallistua esteratsastuskisoihin.  Perinteisen ratsastusopetuksen rinnalla voi saada opetusta myös hevosten maastakäsittelystä ja muista hevoskuiskaajan taidoista.

Tunnille tai valmennukseen voi tulla oman hevosten kanssa. Tilalta on mahdollista saada apua hevosten käsittelyongelmiin, tila ottaa hevosia myös koulutukseen. Hoitohevosten pihattopaikkoja voi tiedustella suoraan tilalta. 

K & M Hevostalli Vehmaa
(Vehmaan talli)
Marjo Pulliainen
Pieksämäentie 770, 51900 JUVA
050 338 9944
www.vehmaantalli.com
vehmaantalli@gmail.com
Juvan Vehmaasta löytyy Vehmaan talli (K & M Hevostalli), joka tarjoaa ratsastusmahdollisuuden sekä lapsille että aikuisille hevosharrastajille. Tallilla järjestetään myös terapia- ja vammaisratsastusta sekä tarjotaan erilaisia muita palveluita, kuten monipuolisia ratsastustunteja ja -palveluita, ratsastuskursseja- ja leirejä sekä heppakerho. 

Kettulan hevoskeskus
Ravivalmennusta ja tallipaikkoja Juvan Kettulan hevoskeskuksessa. Ravivalmennusta sekä tallipaikkoja vuokrattavana.
Raviradantie 9, 51900 Juva
0500 150 964