Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Työelämäpalvelut

Juvan kunnan Työelämäpalvelut auttavat juvalaisia työnhakijoita ja työelämän siirtymävaiheessa olevia oman polun löytämisessä kohti työelämää, koulutusta tai muuta omannäköistä ratkaisua. Työelämäpalvelut auttavat lisäksi juvalaisia yrittäjiä työvoiman työvoimatarpeissa.

Työelämäpalvelut lähtevät liikkeelle aina työnhakijan omasta toiveesta ja ajatuksesta ja autamme erilaisten vaihtoehtojen löytymisessä. Autamme lisäksi mm. työnhaun asiakirjojen laadinnassa ja työnhakemisessa sekä olemme tarvittaessa yhteydessä yrityksiin ja koulutustahoihin. Autamme TE-toimiston oma asioinnin käytössä. Juvalla sijaitsevia työpaikkoja pääset seuraamaan TE-toimiston sivuilta. Meillä on myös monesti tiedossa piilotyöpaikkoja alueeltamme sekä lähialueilta.

Työnantajia autamme mm. sopivan työntekijän löytämisessä eri keinoin, voimme myös tarvittaessa auttaa palkkatuki- ja työkokeiluasioissa sekä olemme linkkinä koulutustahoihin.

Olemme aina tarvittaessa yhteydessä TE-toimistoon. Emme korvaa TE-toimiston palveluita, vaan olemme paikallinen lisä TE-toimiston palveluiden rinnalla.

Toimimme myös kuntouttavan työtoiminnan toteuttajana.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Työelämäpalveluissa käytössänne ovat:

Mielonen Kirsi

Työvalmentaja

040 013 6210

kirsi.mielonen(at)juva.fi

Kirsi auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. ja toimii lisäksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana.

Skön Sanna

Työllisyyskoordinaattori

040 013 6211

sanna.skon(at)juva.fi

Sanna auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. sekä avustaa yrittäjiä rekrytointien kanssa.