Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Rakennusvalvonta

Rakennusvalvontaviranomaisena toimii ympäristölautakunta jonka alaisuudessa on rakennusvalvonta. Rakennusvalvonta käsittelee rakentamiseen tarvittavat luvat, suorittaa lupiin liittyvät tarkastukset ja antaa rakentamisen ohjeita ja neuvoja. Lupapäätökset tekee rakennustarkastaja, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Näiden sivujen alta löydät tietoa rakentamiseen ja purkamiseen vaadittavista luvista. Sivustolta löydät ohjeet ja säädökset, mm. rakennusjärjestyksen. Sähköinen lupakäsittely on ensisijainen hakemusmuoto eri lupien hakemiseen. Tulostettavat lupahakemukset liitteineen löytyvät sivulta rakennusluvat. Lupahinnoittelu määräytyy rakennusvalvonnan taksan perusteella. 
  
Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, me olemme sinua varten. 

Rakennusvalvontaviranomaisen toimintaohjeet koronavirusepidemian varalta (PDF, 41 kt)

Lindström Leo

Rakennustarkastaja

040 576 9251

leo.lindstrom(at)juva.fi

Myöntää rakennus-, toimenpide- ja maisemointiluvat sekä vastaa puiden kaadosta asemakaava-alueella.

Piikki Tarja

Ympäristötoimensihteeri

040 013 5052

tarja.piikki(at)juva.fi

Rakennusvalvonnan monipuolinen asiakaspalvelu