Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Vuoden juvalainen 2023: Janne Viitikko

Menestynyt jokamiesluokan kuljettaja sekä kilpakoneiden ja -autojen rakentaja Janne Viitikko palkittiin Vuoden juvalaisena 2023.

Janne Viitikko on kautta aikojen menestynein juvalainen autourheilija ja häntä pidetään myös yhtenä Suomen parhaimmista jokamiesluokan kuljettajista. Viitikko on myös juvalainen yrittäjä, jonka toimialana on moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus – niin kisavehkeiden kuin arkisten ajoneuvojenkin.

Janne Viitikko palkittiin Vuoden juvalaisena Juvan kulttuurigaalassa 19.2.2024. Tunnustus jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

– Kilpailu sai paljon positiivista huomiota ja kaikki ehdokkaat saivat runsaasti ääniä. Janne Viitikko tuo omassa lajissaan Juvaa mainiosti esille ympäri Suomea. Janne on voittanut käytännössä kaiken, mitä jokamiesluokassa voi voittaa, raati tiivistää kilpailun voiton.

Vuoden juvalainen -äänestys on hyvän mielen kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin positiivia asioita ja henkilöitä. Vuoden juvalaiseksi etsittiin ilmiantojen perusteella henkilöä, jonka sydän sykkii Juvalle. Vuoden juvalainen -tunnustus myönnetään henkilölle, joka luo yhteishenkeä, myönteistä Juva-kuvaa sekä tuo Juvaa esille esimerkillisellä tavalla.

Vuoden juvalainen valittiin yleisön ehdotusten perusteella. Kaikkiaan Vuoden juvalaiseksi tehtiin 260 ehdotusta, mikä tarkoitti 102 eri nimeä. Raati, jossa oli edustajat Juvan kunnasta, Juvan kulttuuri ry:stä sekä Juvan Lehdestä, valitsi ehdotuksista yhdeksän finalistia. Raati linjasi, ettei titteliä myönnetä kunnan luottamustehtävissä toimiville eikä kunnan henkilöstölle, sillä heidän jokapäiväinen tehtävänsä on tuoda kuntaa myönteisesti esille. Finaalissa ääniä annettiin lähes 1 300 kappaletta.

Vuoden juvalaisesta äänestetään jälleen alkuvuodesta 2025!

1. Verkkolomakkeella 

2. Juvan kirjastolla osoitteessa Raili Kostian tie 2, 51900 Juva (Kirjaston aukioloajat)