Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Liikuntasalivuorot

Juvalaisilla järjestöillä ja muilla toimijoilla on mahdollisuus hakea vakiovuoroja kunnan liikuntatiloista. Tiloja voi varata myös yksittäisinä vuoroina esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia varten.

Liikuntasalivuoroista puhuttaessa vuosi jaetaan kolmeen kauteen: kevätkausi, kesäkausi ja syyskausi. Kevätkausi kestää tammikuusta huhtikuun loppuun. Kesäkausi kestää toukokuusta elokuun loppuun. Syyskausi kestää syyskuusta joulukuun loppuun. 

Liikuntasalien vakiovuoroja haetaan kerrallaan yhdeksi kaudeksi. Vuoroa haettaessa käytetään vuorohakemuslomaketta. Vuorohakemuslomake pitää olla palautettu liikuntatoimistoon (Juvantie 13, 51901 Juva) tai sähköpostilla (samuli.tuikkanen@juva.fi) kuukausi ennen seuraavan kauden alkua. Täytäthän vuorohakemuslomakkeen kaikki kohdat huolellisesti.

Vuorohakemuslomake (pdf, 400kt)

Tarkastele liikuntatilojen varauskalentereita

Sampolan monitoimisali

Kaarihalli

Kirkonkylän koulun sali

Ammattikoulun sali

Pesäpallokenttä

Yleisurheilukenttä

Vakiovuorot pallopelisaleihin ladattavina kuvina (nimineen, kenen vuoro milloinkin)

Kaarihalli

Kirkonkylän koulun sali

Ammattikoulun sali