Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Rantojen ruoppaaminen

Vesilain mukaan vesistön virkistyskäyttöä tai veneilyä haittaavia matalikoita ja kaislikoita saa poistaa pienimuotoisella ruoppauksella ilman erityistä lupaa.

Ruoppaushankkeesta tulee olla yhteydessä ennakkoon kunnan ympäristösihteeriin tai Etelä-Savon Ely-keskukseen mahdollisen lupatarpeen arvioimiseksi. Vesirakennustöistä on kuitenkin ennakkoon ilmoitettava vesialueen- sekä lähikiinteistöjen omistajille.

Jos ruoppaamista aiotaan tehdä koneellisesti, tulee tehdä vesistörakentamisilmoitus Ely-keskukselle 30 päivää ennen työn toteutumista.