Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Juvan Toimintatalo on kuntalaisten olohuone

Toimintatalo sijaitsee osoitteessa Juvantie 7. Toimintatalosta löydät kunnan työelämäpalvelut ja kunnan etsivän nuorisotyön, Essoten aikuissosiaalityön sekä Essoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen päivätoiminnan. Toimintatalo on lisäksi kaikille kuntalaisille avoin ”olohuone”, jonne olet tervetullut arkisin klo 8-14. Toimintatalolla sinulla on mahdollisuus nauttia kahvista päivän lehtien kera, käyttää tietokonetta, lukea ja lainata kirjoja sekä neuloa.

Toimintatalo ulkoapäin katutasolta.

Ruokajako

Koronavirusaikaan Juvan Toimintatalolla on kauppojen ylijäämäruuanjako perjantaisin klo 9. Kassit tehdään Toimintatalolla valmiiksi ja niiden jako on Toimintatalon ovelta. Ruokajakoon voit osallistua, jos koet olevasi ruoka-avun tarpeessa. Emme kysele tulo yms. tietoja. 

Ruokakassin sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa. Emme voi myöskään taata, että kaikille hakijoille riittää ruokakassia. Kassien määrä ja sisältö riippuu siitä, minkä verran ruokaa kaupoista saamme. Ruokakasseja annetaan 1 kassi hakijaa kohden, joten valitettavasti naapurille, mummolle tai kaverille ei ole mahdollista samalla viedä ruoka-apua.

Muistetaanhan pitää ruokaa hakiessa kanssaihmisiin vähintään yhden metrin turvaväliä ja tullaan terveinä paikalle. Jos yskittää, niin yskitään oikein. Meistä jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Tämä tilanne vaati meiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä ja ohjeiden noudattamista. Pysytään terveinä!


Järjestämme yhdessä Juvan seurakunnan kanssa EU-ruoanjaon useamman kerran vuodessa. EU-ruoanjaon ajankohdista ilmoitamme Facebookissa Toimintatalon sivuilla ja Juvan kunnan internetsivuilla tapahtumakalenterissa sekä mainokset löytyvät S-Marketin, K-Supermarketin, Juvan Työllistettävät ry:n kirpparin, Juvan kunnanviraston, kirjaston, terveyskeskuksen, Sampolan, Tokmannin ja Juvan ABC:n ilmoitustauluilta.

Tapahtumat

Toimintatalolla järjestetään erilaisia tapahtumia ja ryhmätoimintoja, joista ilmoitetaan yllä olevissa paikoissa. Tapahtumia järjestää yhdistykset sekä Toimintatalon väki.

Tilavaraukset

Toimintatalon tilat ovat varattavissa juvalaisille yhdistykselle/ järjestöille maksutta iltakäyttöön. Muille tilat ovat vuokrattavissa hintaan 10€/h + alv. Toimintatalossa on mahdollisuus pitää iltaisin ja viikonloppuisin juhlia yms. tapahtumia ja Toimintatalosta löytyy astioita yli 20 hengelle. Tilavaraukset hoidetaan työllisyyskoordinaattori Sanna Skönin kautta. 

Skön Sanna

Työllisyyskoordinaattori

040 013 6211

sanna.skon(at)juva.fi

Sanna auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. sekä avustaa yrittäjiä rekrytointien kanssa.

Hyödyllisiä linkkejä alueemme muiden palvelutarjoajien sivuille.

Tutustu Essoten aikussosiaalityöhön tästä