Suoraan sisältöön

Juvan Toimintatalo

Toimintatalo sijaitsee osoitteessa Juvantie 7. Toimintatalosta löydät kunnan työelämäpalvelut ja kunnan etsivän nuorisotyön, Essoten aikuissosiaalityön sekä Essoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen päivätoiminnan. 

Toimintatalolta toteutuu kaupan ylijäämäruuanjako jako Toimintatalon etuovelta perjantaisin klo 9. Jos perjantai on pyhäpäivä, niin jako on aina niissä tapauksissa torstaisin klo 9. 

Työelämäpalveluiden toiminnan muuttuessa työllisyyden kuntakokeilun myötä Toimintatalo ei ole enää auki kuntalaisille olohuoneena.  

Toimintatalo ulkoapäin katutasolta.

Ruokajako

Koronavirusaikaan Juvan Toimintatalolla on kauppojen ylijäämäruuanjako perjantaisin klo 9.  Jos perjantai on pyhäpäivä, jako tapahtuu näissä tapauksissa torstaisin klo 9 ( vappuviikolla jako on to 30.4. klo 9). Kassit tehdään Toimintatalolla valmiiksi ja niiden jako on Toimintatalon ovelta. Ruokajakoon voit osallistua, jos koet olevasi ruoka-avun tarpeessa. Emme kysele tulo yms. tietoja. Jos kuulut riskiryhmään tai olet yli 70- vuotias, niin sinun on mahdollista sopia hakuajankohdaksi joku muu ajankohta, jolloin muita ei ole paikalla. Tämä tulee sopia joka hakukerta erikseen Toimintatalon väen kanssa. Saat sen sovituksi puhelimitse soittamalla numeroon 0400 136 212.

Ruokakassin sisältöön ei ole mahdollista vaikuttaa. Emme voi myöskään taata, että kaikille hakijoille riittää ruokakassia. Kassien määrä ja sisältö riippuu siitä, minkä verran ruokaa kaupoista saamme. Ruokakasseja annetaan 1 kassi hakijaa kohden, joten valitettavasti naapurille, mummolle tai kaverille ei ole mahdollista samalla viedä ruoka-apua.

Muistetaanhan pitää ruokaa hakiessa kanssaihmisiin vähintään yhden metrin turvaväliä ja tullaan terveinä paikalle. Jos yskittää, niin yskitään oikein. Meistä jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Tämä tilanne vaati meiltä kaikilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä ja ohjeiden noudattamista. Pysytään terveinä!


Järjestämme yhdessä Juvan seurakunnan kanssa EU-ruoanjaon useamman kerran vuodessa. EU-ruoanjaon ajankohdista ilmoitamme Facebookissa Toimintatalon sivuilla ja Juvan kunnan internetsivuilla tapahtumakalenterissa sekä mainokset löytyvät S-Marketin, K-Supermarketin, Juvan Työllistettävät ry:n kirpparin, Juvan kunnanviraston, kirjaston, terveyskeskuksen, Sampolan, Tokmannin ja Juvan ABC:n ilmoitustauluilta.

Tapahtumat

Toimintatalolla järjestetään erilaisia tapahtumia ja ryhmätoimintoja, joista ilmoitetaan yllä olevissa paikoissa. Tapahtumia järjestää yhdistykset sekä Toimintatalon väki.

Tilavaraukset

Toimintatalon tilat ovat varattavissa juvalaisille yhdistykselle/ järjestöille maksutta iltakäyttöön klo 18 lähtien. Muille tilat ovat vuokrattavissa hintaan 10€/h + alv. Toimintatalossa on mahdollisuus pitää iltaisin ja viikonloppuisin juhlia yms. tapahtumia ja Toimintatalosta löytyy astioita yli 20 hengelle. Tilavaraukset hoidetaan kunnanviraston vaihteen kautta numerosta 040 755 1100 tai sähköpostitse juva.kunta@juva.fi .

Mielonen Kirsi

Työvalmentaja

040 013 6210

kirsi.mielonen(at)juva.fi

Kirsi auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. ja toimii lisäksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana.

Purhonen Leena

Ohjaaja

040 013 6212

leena.purhonen(at)juva.fi

Leena auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. ja toimii lisäksi kuntouttavan työtoiminnan ohjaajana.

Skön Sanna

Työllisyyskoordinaattori

040 013 6211

sanna.skon(at)juva.fi

Sanna auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. sekä avustaa yrittäjiä rekrytointien kanssa.

Hyödyllisiä linkkejä alueemme muiden palvelutarjoajien sivuille.

Tutustu Essoten aikussosiaalityöhön tästä