Suoraan sisältöön

Juvan Toimintatalo on kuntalaisten olohuone

Toimintatalo sijaitsee osoitteessa Juvantie 7. Toimintatalosta löydät kunnan työelämäpalvelut ja kunnan etsivän nuorisotyön, Essoten aikuissosiaalityön sekä Essoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen päivätoiminnan. Toimintatalo on lisäksi kaikille kuntalaisille avoin ”olohuone”, jonne olet tervetullut arkisin klo 8-14. Toimintatalolla sinulla on mahdollisuus nauttia kahvista päivän lehtien kera, käyttää tietokonetta, lukea ja lainata kirjoja sekä neuloa.

Toimintatalo ulkoapäin katutasolta.

Ruokajako

Toimintatalolla on joka maanantai, keskiviikko ja perjantai kauppojen ylijäämäruuanjako klo 9. Ruokajakoon voit osallistua, jos koet olevasi ruoka-avun tarpeessa. Emme kysele tulo yms. tietoja.

Järjestämme yhdessä Juvan seurakunnan kanssa EU-ruuanjaon useamman kerran vuodessa. EU-ruoanjaon ajankohdista ilmoitamme Facebookissa Toimintatalon sivuilla ja Juvan kunnan internetsivuilla tapahtumakalenterissa sekä mainokset löytyvät S-Marketin, K-Supermarketin, Juvan Työllistettävät ry:n kirpparin, Juvan kunnanviraston, kirjaston, terveyskeskuksen, Sampolan, Tokmannin ja Juvan ABC:n ilmoitustauluilta.

Tapahtumat

Toimintatalolla järjestetään erilaisia tapahtumia ja ryhmätoimintoja, joista ilmoitetaan yllä olevissa paikoissa. Tapahtumia järjestää yhdistykset sekä Toimintatalon väki.

Tilavaraukset

Toimintatalon tilat ovat varattavissa juvalaisille yhdistykselle/ järjestöille maksutta iltakäyttöön. Muille tilat ovat vuokrattavissa hintaan 10€/h + alv. Toimintatalossa on mahdollisuus pitää iltaisin ja viikonloppuisin juhlia yms. tapahtumia ja Toimintatalosta löytyy astioita yli 20 hengelle. Tilavaraukset hoidetaan työllisyyskoordinaattori Sanna Skönin kautta. 

Skön Sanna

Työllisyyskoordinaattori

040 013 6211

sanna.skon(at)juva.fi

Sanna auttaa työnhakijoita löytämään työtä, koulutusta yms. sekä avustaa yrittäjiä rekrytointien kanssa.

Hyödyllisiä linkkejä alueemme muiden palvelutarjoajien sivuille.

Tutustu Essoten aikussosiaalityöhön tästä