Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Ryhmäperhepäiväkodit

Juvalla toimii kolme ryhmäperhepäiväkotia, kaksi keskustassa ja yksi Juvan ja Mikkelin puolivälissä Haapataipaleessa. Ryhmäperhepäivähoidossa kaksi tai kolme perhepäivähoitajaa työskentelee ryhmäperhepäiväkodissa. Lapsiryhmän koko on enintään kahdeksan tai 12 alle kouluikäistä lasta. Lisäksi ryhmässä voi olla kaksi osapäiväistä esikoulu- tai kouluikäistä lasta.

Juvalla rakennetaan uutta päiväkotia osana Martti Talvela -kampusta, johon rakennetaan uusi yhtenäiskoulu, lukio, päiväkoti ja liikuntahalli nykyisen koulukeskuksen alueelle. Uudet tilat otetaan käyttöön tammikuussa 2021. Kirkonkylän ryhmäperhepäiväkotien varhaiskasvatuspaikat siirtyvät uuteen päiväkotiin sen valmistuttua.

Martti Talvela -kampushankkeeseen pääset tutustumaan tarkemmin tätä linkkiä klikkaamalla