Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Moottorikelkalla maastoon - reittejä riittää Juvalla ja naapurikunnissa

Moottorikelkalla maastoon - reittejä riittää Juvalla ja naapurikunnissa

Yhteystiedot

+358 407 003 887

matti.damski@pp.inet.fi

Avoinna

Talvikauden

Juvan moottorikelkkareitistö on osa Joroisten, Virtasalmen ja Rantasalmen alueet kattavaa runkoreitistöä.

Juvan ja naapurikuntien alueella on n. 200 kilometriä moottorikelkkareitistöjä. Reitistön huollosta ja ylläpidosta vastaa Juvan moottorikelkkailijat ry, ja reittejä voivat käyttää sekä yhdistyksen jäsenet, että päivämaksun suorittaneet moottorikelkkailijat. Päivämaksu on 10 euroa ja viikonloppumaksu 20 €. 

Juvalla moottorikelkkareitistö kulkee Virtasalmelta Juvan Vehmaalle ja edelleen taajamakeskustan vieritse talviurheilukeskus Hasa Juva Ski Resortiin. Talviurheilukeskuksesta reitti jatkuu Koikkalaan, Siikakoskelle ja Mikkeliin, ja haarautuu Sulkavalle sekä Kaislajärven kautta Puumalaan. Runkoreitistönä toimii Tampparireitti (Juva-Rantasalmi-Joroinen). 

Moottorikelkkareittien tilanne kannattaa aina tarkastaa Juvan moottorikelkkailijat ry:n yhteyshenkilöltä. Moottorikelkkailuun liittyvää lisätietoa,  reittikartat ja maksuohjeet löydät Juvan moottorikelkkailijat ry:n jäsensivuilta.