Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää


Juvan Palveluhakemisto vuosille 2020-2021 on ilmestynyt. 

Juvan Palveluhakemiston päivitystyö on valmistunut ja hakemiston digitaalinen painos on julkaistu. Palveluhakemistoon on tuttuun tapaan koottu kattaus laadukaasta ja monipuolisesta juvalaisesta palvelusta ja osaamisesta. 

Juvan Palveluhakemistoa päivitettiin kesän ja syksyn 2019 aikana mm. puhelin- ja sähköpostitiedusteluin. Palveluhakemiston digitaalinen versio on nyt julkaistu. Palveluhakemistoon pääset tutustumaan tämän linkin kautta osoitteessa juvanpalveluhakemisto.fi .  

Juvan Palveluhakemisto on saatavissa myös painettuna versiona. Palveluhakemiston voi noutaa seuraavista toimipisteistä: 

  • Kunnanviraston yhteispalvelupiste (Juvantie 13, virastoaikoina)
  • ABC Juva -liikenneaseman matkailuneuvontapiste (Tulostie 1)
  • Toenperän Juvan kirjasto (Raili Kostian tie 2)
  • Juvan KahviKulma
  • Kahvila-ravintola Siljankka
  • Metal Sport Liikuntakeskus