Suoraan sisältöön

Toivomme jokaisen juvalaisen nuoren saavan kesätyön ja sitä kautta mahdollisuuden  saada kokemusta työelämästä. Kunta auttaa nuorten työllistymistä kesätyöhön nuoren työllistymisen setelillä. 

Kesätyömahdollisuuksia löydät Juvalle töihin- sivustolta. Ole yhteydessä sinua kiinnostavaan työnantajaan ja kysy rohkeasti kesätyötä.

Jos jäit kesätyötä vaille tai sait vain lyhyen kesätyöpätkän, niin tarjoamme sinulle erilaisia työmahdollisuuksia. Seuraile niitä WorkPilotsin kautta. Voit myös itse vinkata sitä kautta, millaista työtä voisit tulla tekemään. Tahdomme jakaa ympärillemme hyvää, joten kaikki hyvän tekemisen, toteuttamisen ja ilon tuottamisen asiat ehdotettuina työtehtävinä ovat eduksi. 

Kesätyönhaussa sinua auttavat kunnan etsivä nuorisotyö sekä kunnan työelämäpalvelut

Nuoren työllistymisen seteli

Nuoren työllistymisen seteli tarkoittaa käytännössä sitä, että työnantaja pystyy saamaan Juvan kunnalta 250€ tuen työllistäessään alle 20-vuotiaan juvalaisen nuoren vähintään 4 viikoksi. Tuon lisäksi tuen saamiseksi työnantajalla tulee olla tarjolla työtä vähintään 25 h/vko, työn tulee sijaita Juvan alueella ja palkkaus tulee olla työehtosopimusten mukainen. Nuorten työllistymisen setelin saa kunnan etsivältä nuorisotyöntekijä Henri Hurrilta. Hänet tavoittaa puhelimitse 0400 135 095 tai sähköpostilla henri.hurri@juva.fi .