Suoraan sisältöön

Toivomme, että jokaisella juvalaisella nuorella olisi mahdollisuus saada kokemusta työelämästä kesätyön avulla. Kunta osaltaan edesauttaa nuorten työllistymistä nuoren työllistymisen setelillä sekä tuomme esille kunnan sekä muiden työnantajien tarjoamia kesätyömahdollisuuksia, joita löytyy tästä alta. Paikkoja tulee tiedoksi koko ajan lisää ja päivitämme sivustoa sitä mukaa. Tässä on kuitenkin vain muutamia kesätyömahdollisuuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä sinua kiinnostavaan työnantajaan ja kysy kesätyötä. Meihin saa myös aina olla yhteydessä, autamme mielellämme.  Meidän yhteystiedot löydät täältä. 

Nuoren työllistymisen seteli

Nuoren työllistymisen seteli tarkoittaa käytännössä sitä, että työnantaja pystyy saamaan Juvan kunnalta 250€ tuen työllistäessään alle 20-vuotiaan juvalaisen nuoren vähintään 4 viikoksi. Tuon lisäksi tuen saamiseksi työnantajalla tulee olla tarjolla työtä vähintään 25 h/vko, työn tulee sijaita Juvan alueella ja palkkaus tulee olla työehtosopimusten mukainen. Nuorten työllistymisen seteleitä saa meiltä Työelämäpalveluista Toimintatalolta osoitteesta Juvantie 7. Nouda oma setelisi sitten, kun olet saanut kesätyön.  Koronavirusaikana ota meihin yhteyttä ja varaa oma setelin hakuaika. Postitamme myös setelin tarvittaessa kotiisi. 

Nuoren kesäyritysseteli

Nuoren kesäyrityssetelin voi saada 2001-2007 syntynyt juvalainen nuori, joka perustaa pienimuotoisen yrityksen, jonka liikevaihto on 100-7000 € ja työtuntien määrä vähintään 40 h. Setelin arvo on 250 € ja sen jakamisesta ja nuoren yrittäjän opastamisesta yrittäjyyteen vastaa Juvan 4H-yhdistys. Tarkempia tietoja yritysselistä saat Juvan 4H- yhdistyksen Leena Heiskaselta

Juvan kesätyömahdollisuuksia

Juvan seurakunta

Juvan seurakunta hakee neljää 16-vuotta täyttänyttä tai tänä vuonna 16-vuotta täyttävää nuorta erilaisiin avustaviin kasvien hoitotehtäviin hautausmaalla. Töihin palkataan kesäkuuksi 2 työntekijää ja heinäkuuksi 2 työntekijää. Työtehtäviin kuuluu mm. kukkien istutusta, taimien kantamista, kasvien kastelua ja kitkemistä, trimmeröintiä sekä nurmikon leikkuuta. Työajat vaihtelevat klo. 7-16 välillä ja viikoittainen työaika on 38h 15 min. Työhön toivotaan täsmällistä, oma-aloitteista ja ahkeraa tekijää mutta tärkeintä on hyvä asenne ja rohkeus kysyä tarvittaessa apua. Palkkaus 1189,30 e/kk.

Yhteydenotot 28.2. mennessä Petri Paavilaiselle tai Tuula Kärkkäiselle:

Petri Paavilainen: petri.paavilainen@evl.fi, 0440 340 994

Tuula Kärkkäinen: tuula.karkkainen@evl.fi, 0440 340 988

Kuharannan palvelukeskus

Kuharannan palvelukeskus hakee hoiva-alasta kiinnostuneita nuoria erilaisiin hoivatyön avustaviin tehtäviin Kuharannan vanhainkodille. Työhön kuuluu mm. vanhusten ulkoilutusta, ikkunoiden pesua, pyykin lajittelua ym. Töitä on tarjolla 1.5.-31.8.2021 välillä ja työaika on 38,15h/vko.

Yhteydenotot Sanna Niskaselle: sanna.niskanen@juvankuharanta.fi, 040 752 0856

K-Supermarket Juva

K-Supermarket hakee kesäksi töihin juvalaisia nuoria eri kaupan alan työtehtäviin. Työhön kuuluu mm. kuormien purkua ja myymälätyötä. Kassatyössä työhön kuuluu myös Veikkauksen ja Postin palvelut. Työtä on tarjolla touko-syyskuu välillä n. 30-35h/vko. Työhön ei tarvita aikaisempaa kokemusta vaan riittää, että sinulla on reipas ja positiivinen asenne. Paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Yhteydenotot Tiina Poikolaiselle: tiina.poikolainen@k-supermarket.fi, 050 5364504

Osuuskauppa SuurSavo, Juvan ABC ja S-Market Juva

Juvan ABC hakee yli 18-vuotta täyttäneitä nuoria liikennemyymälän eri työtehtäviin. Työtä on mm. keittiön, salin ja leipomon puolella sekä siivouksen ja marketin hoidon tehtävissä. Tehtäviin koulutetaan. Työtä on tarjolla touko-elokuun välillä, mutta suurin sesonki painottuu juhannuksesta elokuun puoleen väliin. Työtä on tarjolla eripituisissa ajanjaksoissa ja viikkotunti määrä on 8-36h/vko. Alle 18-vuotiaille avautuu maaliskuussa oma haku Tienaa ja tutustu- 2viikon jaksoihin osoitteessa www.suursavo.fi.

Kesätyöhakemukset yli 18-vuotiaille: www.suursavo.fi/kesatyo tai suoraan spostilla terhi.leskinen@sok.fi

S-Market Juva hakee yli 18-vuotta täyttäneitä nuoria myymälän eri tehtäviin kuten kassalle, myyntiin ja kuorman purkuun. Jos omaat hyvän asiakaspalveluasenteen ja tartut työhön positiivisella, oma-aloitteisella asenteella, niin laita hakemusta tulemaan. Alle 18-vuotiaiden nuorten kesätyöhaku on avoinna 1.3-31.3.2021 osoitteessa www.suursavo.fi

Kesätyöhakemukset 30.4.2021 mennessä: www.suursavo.fi

Kyselyt ja lisätiedot janne.puranen@sok.fi, 050 5936979

Juvan 4H-yhdistys

4H-yhdistys hakee kesätöihin reippaita, työtä pelkäämättömiä ja asiakaspalveluhenkisiä juvalaisia nuoria. Tarjolla on paljon erilaisia työtehtäviä mm. nurmikon leikkuuta ja muita pihatöitä (ikä vähintään 15v.), siivousta, ikkunan pesua sekä lasten ja lemmikkien hoitoa. Aiempi kokemus esim. kotoa olisi hyvä olla taustalla. Työt ovat satunnaistöitä sen mukaan, miten asiakastilauksia tulee, joten viikoittainen tuntimäärä vaihtelee. Palkkaus TES:sin mukaan. Asiakkaat asuvat niin kirkonkylällä kuin kauempana, joten mikäli haluat tehdä töitä myös etäämmällä, niin oma kyytimahdollisuus olisi tarpeellinen. Hakuaika maaliskuun loppuun mennessä mieluiten s-postilla: leena.heiskanen@4h.fi

4H-yhdistys tukee myös nuoria kesäyrittäjiä, joten jos sinulla on hyvä idea niin ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteydenotot Leena Heiskaselle:

leena.heiskanen@4h.fi tai 040 587 8591

Partalan Kuninkaankartano

Kesätöihin haetaan vähintään 16-vuotta täyttäneitä nuoria hotellihuoneiden siivoukseen, asiakaspalveluun, keittiön avustaviin töihin sekä muihin avustaviin työtehtäviin. Työtä on tarjolla heinäkuussa 8-20h viikossa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös viikonloppu- ja iltatyöhön muuna aikana. Jos olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen sekä itsenäiseen työhön kykenevä nuori, niin laita hakemusta tulemaan! Aiempi kokemus asiakaspalvelusta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Partalan kartano tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen, huiput työkaverit ja mukavan työympäristön.

Yhteydenotot 31.3. mennessä Paula Tegelbergille:

paula@partalankartano.fi tai 050 400 0545

Wiikinki Grilli

Wiikinki Grilli hakee nuoria juvalaisia grilli- ja kahvilatyöhön ensi kesälle. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelua, tilausten vastaanottamista, ruonlaittoa, siivousta yms. Työtä on tarjolla touko-heinäkuussa ja mahdollisesti vielä elokuussa. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi ja työhön opastetaan. Grilli tarjoaa asiakkaillensa hyvää, ruokaa ja asiakaspalvelua rennolla meiningillä ja upeassa miljöössä jota rakennetaan jatkuvasti.

Jos kiinnostuit niin laita hakemusta tulemaan tai kysy lisää:

minna@wiikinkigrilli.fi tai 0453412244

TeaHouse of Wehmais

Wehmaan teehuone hakee ensikesälle töihin tarjoilijoita, tiskareita sekä plokkareita. Töitä on tarjolla kesätyöntekijöille kesäkuusta elokuuhun, jona aikana TeaHouse on auki seitsemänä päivänä viikossa, maanantaista sunnuntaihin.
Tarjottavat tuntimäärät riippuvat työntekijän iästä, mutta vaihtelevat keskimäärin 25-37,5 tunnin välillä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Töissä noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta. Hakemukset kannattaa laittaa piakkoin, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja yhteydenotot: anna@teahouse.fi tai reetta@teahouse.fi, +358 40 4101 626

Tarjoilijoita

Wehmaan teehuone hakee ensikesälle TeaHousen tiimiin kokeneita ja palvelualttiita tarjoilijoita, jotka eivät säikähdä vauhdikkaita ja hektisiä työpäiviä. Tarjoilijan työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia tarjoilu-, myynti-, kassa- ja asiakaspalvelutehtäviä, jonka lisäksi tarjoilijat vastaavat tilojen yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta. Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi. Alan koulutus ja kokemus-ruoka ja juomatarjoilun tehtävistä lasketaan eduksi. Jos omaat erinomaisen palveluasenteen, ripeyttä, omatoimisuutta ja tiimityötaitoja niin hae ihmeessä TeaHouselle tarjoilutöihin.

Tiskareita ja plokkareita

TeaHouse hakee kesäksi 2021 tiimiinsä reippaita, ripeitä ja omatoimisia tiskareita sekä plokkareita. Tiskarit ja plokkarit ovat vastuussa teehuone-bistron astiahuollosta, jonka lisäksi heillä on vastuu tilojen yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta. Näiden tehtävien lisäksi heillä voi olla mahdollisia keittiön ja asiakaspalvelun avustavia tehtäviä. Työ vaatii kykyä huolelliseen mutta ripeään työskentelyyn. Aikaisempi kokemus keittiön tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja reipas ote työntekoon. Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit hyvin tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn laita hakemusta tulemaan.

Rapion Mylly

Rapion mylly etsii itselleen kahta kahvilamyyjää kesäkahvilaansa. Tehtäviin kuuluu normaaleja kahvilan tehtäviä, asiakaspalvelua, tuotteiden esillepanoa ja muita kahvilaan ja myllypuotiin liittyviä tehtäviä. Jos pidät ihmisten kanssa työskentelystä, innostut uusista asioista ja erilaiset työpäivät ovat sinusta kiinnostavia, olet loistava tyyppi Rapion myllylle kesätöihin. Reippaus, iloisuus sekä huumorintaju ovat myös plussaa. Muita vaatimuksia ei ole mutta sinulla tulisi olla hygieniapassi suoritettuna. Yhdellä palkattavista henkilöistä alkaisi työt toukokuun puolivälissä ja muut sitten sopimuksen mukaan kesäkuun alkupuolella. Palkattavan henkilön toivotaan työskentelevän kuitenkin kesäkauden ajan. Kahvila on avoinna kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin, eli töiden pituudet muodostuvat tämän mukaan. Työaika on n. 30h/vko. Mikäli kiinnostuit niin laita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, kiinnostuksenkohteista, aiemmista töistäsi ja miksi haluaisit Rapion Myllylle kesätöihin.

Mikäli haluat kysellä lisätietoja tai laittaa hakemusta tulemaan niin ole yhteydessä Pia Härköseen: pia.harkonen@rapiontuote.fi tai 040 730 8371

Tokmanni

Juvan Tokmanni Oy hakee kesäksi nuoria, juvalaisia kesätyöntekijöitä tavaroiden hyllytykseen, asiakaspalveluun sekä myymälän siistimiseen. Töitä on tarjolla touko-elokuu ajalla. Mikäli olet reipas ja kaupan alasta kiinnostunut nuori, niin pistä hakemusta tulemaan. Hae pian, sillä hakuaika loppuu jo 16.2. Hakemukset ja lisätietoja: https://www.tokmanni.fi/kesaty

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n kaikki kesätyömahdollisuudet löydät Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n sivuilta. Tässä tiedoksi Juvan työmahdollisuuksia.  Heiltä löytyy työmahdollisuuksia myös Rantasalmelta sekä Sulkavalta. Haku paikkoihin sivuston kautta. 

Kiinteistöhoito - 1 avoin paikka
Työaika: touko-elokuun aikana
Työn kesto: 3-4 kk
Työnkuva: Piha-alueiden hoito
Lisätietoja: kiinteistöinsinööri Oiva Turunen

Liikuntapalvelut - 2 avointa paikkaa
Työn kesto: 1 kuukausi
Työaika: kesä-heinäkuu
Työnkuva: mm. urheilukenttien ja uimarantojen hoitotyötä, nurmikon leikkausta ja kuntoratojen hoitamista
Vaaditaan: T-luokan ajokortti (traktori)
Hakuaika: 30.4.2021 mennessä
Lisätietoja: vastaava liikuntapaikkamestari Arto Tilaeus

Puhtauspalvelut – 4 avointa paikkaa
Työn kesto: 2 viikkoa
Työpaikka: virasto, palvelukodit, hyvinvointikeskus
Työnkuva: ikkunoiden pesu ja kouluilla perusiivousapuna pulpettien ja ikkunoiden pesua
Lisätietoja: puhtauspalvelupäällikkö Marita Penttinen

Puistotyöt - 2 avointa paikkaa
Työn kesto: 6kk, 3-4kk
Työnkuva: viheralueiden, leikkikenttien ja uimarantojen siisteydestä huolehtiminen
Lisätietoja: puistotyönjohtaja Katariina Mäkipää

Ruokapalvelut - 4 avointa paikkaa

Työaika: touko-syyskuun aikana
Työpaikka: Juvakodin keittiö
Työnkuva: monipuoliset työt keittiössä
Lisätietoja: ruokapalvelupäällikkö Annikki Tarvainen

Jos sinulla on mahdollisuus kulkea Mikkeliin, niin Mikkelin alueen kesätyöpaikkoja löytyy täältä RekryOn- sivustolta. Klikkaa yrityksen logoa ja pääset näkemään avoimet työmahdollisuudet.