Suoraan sisältöön

Me toivomme, että jokaisella juvalaisella nuorella olisi mahdollisuus saada kokemusta työelämästä kesätyön avulla. Kunta osaltaan edesauttaa nuorten työllistymistä nuoren työllistymisen setelillä sekä tuomme esille kunnan sekä muiden työnantajien tarjoamia kesätyömahdollisuuksia, joita löytyy tästä alta. Tässä on vain muutamia kesätyömahdollisuuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä sinua kiinnostavaan työnantajaan ja kysy kesätyötä. Meihin saa myös aina olla yhteydessä, autamme mielellämme.  Meidän yhteystiedot löydät täältä. 

Nuoren työllistymisen seteli tarkoittaa käytännössä sitä, että työnantaja pystyy saamaan Juvan kunnalta 250€ tuen työllistäessään alle 20-vuotiaan juvalaisen nuoren vähintään 4 viikoksi. Tuon lisäksi tuen saamiseksi työnantajalla tulee olla tarjolla työtä vähintään 25 h/vko, työn tulee sijaita Juvan alueella ja palkkaus tulee olla työehtosopimusten mukainen. Nuorten työllistymisen seteleitä saa meiltä Työelämäpalveluista Toimintatalolta osoitteesta Juvantie 7. Nouda oma setelisi sitten, kun olet saanut kesätyön.  Koronavirusaikana ota meihin yhteyttä ja varaa oma setelin hakuaika. Postitamme myös setelin tarvittaessa kotiisi. 

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI  KUNNAN VARHAISKASVATUKSEEN

Kiinnostaako touhuilu lasten parissa? Oletko miettinyt opintoja alalta? Meillä on tarjolla Juvan varhaiskasvatuksessa neljälle juvalaiselle nuorelle kesätöitä. Töitä on tarjolla kesä- ja heinäkuuksi, kaksi töistä on kuukauden mittaisia, kahdessa sinun on mahdollista päästä työhön kahdeksi viikoksi tutustumaan alaan. Työ on varhaiskasvatuksen avustavia tehtäviä lasten kanssa työskentelyssä ja muita työyksikön määrittämiä työtehtäviä. Jos sinulla on kiinnostusta alalle ja olet motivoitunut työskentelemään lasten parissa, niin hae meille. Lisätietoja saat varhaiskasvatuksen esimies Kirsi Anttoselta, kirsi.anttonen@juva.fi, puh. 040 834 1695. Haku kuntarekryn kautta.

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI KUNNAN MATKAILUUN

Hei juvalainen nuori, onko somemaailma sinulle tuttu? Entä opiskeletko valokuvausta, tai onko sinulla muuten kokemusta valokuvauksesta ja silmää hyville otoksille?

Juvan kunta hakee ensi kesäksi kesäsomettaja-kuvaajaa kahden kuukauden mittaiselle ajalle, 8.6.-2.8. Kesätyössä pääset kertomaan juvalaisesta kesäelämästä kunnan sometileillä- ja kanavissa ja taltioimaan Juvan kesän menoa ja meininkiä valokuviin ja videoklippeihin. Työhön kuuluu myös muita esimiehen ja työnohjaajan määräämiä tehtäviä.  Yhteistyötä teet kunnan elinkeino- ja matkailuyksikön, kulttuuri- ja nuorisotoimen sekä Juvan Vehmaan kehittämishankkeen kanssa.

Lisätietoja työstä voit kysyä kunnan matkailusihteeri Rauli Koistiselta, rauli.koistinen@juva.fi ja 0400 136 213. Haku kuntarekryn kautta.

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI KUNNAN VAPAA-AIKAPALVELUIHIN

Haluatko tulla keräämään työkokemusta nuoriso- ja kulttuurialalta? Mahdollisesti hankkimaan opintopisteitä opiskeluihin? Muuten vaan halukas olemaan mukana tekemässä tärkeää hyvinvointia edistävää työtä juvalaisten hyväksi?

Hae meille kesätöihin leiriohjaajaksi Hauskis-leireille ja oppaaksi Museotoimintaan ajalla 8.6.-12.7.

Kesäkuun leireillä pääset tutustumaan erilaisiin toimintoihin ja kokemaan aitoa päiväleirielämän tunnelmaa. Kun olet toiminut ohjaajana leireillämme, sinulla on varmasti riittävästi työkaluja ja valmiuksia ohjata lapsia ja nuoria myös muissa tehtävissä.

Museoilla nuoret työntekijät opastavat museovieraitamme ja hoitavat myyntitehtäviä lippukassalla. Gottlundin tuvalla oppaan työtehtäviin kuuluvat museoesittelyt, historiasta kertominen sekä museon piha-alueiden siistiminen. Kullanarvoisesta työkokemuksesta ja perehtymisestä juvalaiseen kulttuurin on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Molempiin töihin opastetaan työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja työstä saat kunnan nuoriso-ohjaaja Tarja Himaselta, tarja.himanen@juva.fi, ja 040 707 8243 sekä kulttuuriohjaaja Johanna Kuusistolta, johanna.kuusisto@juva.fi, ja 0400 136 176. Haku kuntarekryn kautta.

Kunnan kesätyöpaikkoja haetaan kuntarekryn kautta tästä. Hakuaika päättyy 7.2.2020. 

Tässä myös muiden juvalaisten työnantajien tarjoamia kesätyömahdollisuuksia:

Juvan Vanhaintuki ry:n, Kuharannan palvelukeskuksella on tarjolla hoitotyön ja puhtaanapidon avustavia tehtäviä. Paikka toivoo hoitoalalle aikovia alle 20-vuotiaita nuoria, esimerkiksi lähihoitajaksi hakevia, jotka voivat tutustua alaan kesätyön avulla. Työt alkavat heti koulujen loputtua kesäkuun alussa, töitä on neljä viikkoa ja työssä on mahdollisuus jatkaa myös pidempään. Työhön otetaan kunnan kesätyöseteliin oikeutettu nuori ja nuoria, joilla on kiinnostus hoitotyöhön. Yhteydenotot Virpi Närheen, puh. 040 752 0856, virpi.narhi@kuharanta.fi .

ABC JUVA/ Osuuskauppa SuurSavo hakee alle 18 –vuotiaita (yli 15 v) kuorman purkuun, keittiön aputöihin, tiski & salin siisteyden ylläpitoon sekä jäätelömyyjän tehtäviin. 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille on tarjolla ravintolan- ja kaupan tehtäviä, siivousta. Työtä on touko-elokuun ajan, viikonloppupainotteisesti ja pääpaino on juhannusviikosta elokuun puoleenväliin. Parhaiten soveltuvat palkataan. Tärkeimmät kriteerit ovat iloinen ja positiivinen asenne, joustavuus ja mahdollisuus työskennellä juhannus –elokuun alku välillä kaikkina vuorokauden aikoina. Yhteydenotot sähköpostilla sari.seilonen@sok.fi tai sähköinen hakemus tästä.  Valitse paikaksi abc juva. HUOM! Hakuaika päättyy 2.2.2020.

S-Market Juva/ Osuuskauppa SuurSavo hakee kassa-, myynti-, kuormanpurkutöihin nuoria 18 vuotta täyttäneitä. Töitä on tarjolla 1.5-31.8 väliselle kesälomakaudelle porrastetusti. Työhön valitaan haastattelujen perusteella soveltuvat. Haku Suur-Savon sivuston hakulomakkeen kautta tästä    HUOM! Hakuaika päättyy 2.2.2020.

Alle 18- vuotiaille on tulossa oma haku myöhemmin, muttei siitä ole vielä tarkempaa tietoa. Haku alle 18-vuotiaiden osalta päivittyy myöhemmin.

Järvi-Saimaan palvelut Oy:llä on tarjolla kesätöitä puisto-, puhtaanapidon sekä liikunta-alueiden puolelle.

Puistopuolella on tarjolla töitä kesä- ja heinäkuun ajalle ja työtehtävinä ovat viheralueiden, leikkikenttien ja uimarantojen siisteydestä huolehtiminen. Työnkuvaan kuuluu mm.  haravoiminen, kitkeminen, roskien kerääminen sekä pensaiden ja puiden leikkaaminen. Työ soveltuu koululaisille ( ikä vähintään 15 v. )ja opiskelijoille. Työhakemukset lähetetään katariina.makipaa@jarvisaimaanpalvelut.fi .

Puhtauspalveluilla on tarjolla kouluilla pulpettien pesua ( 4 nuorelle), Juvakodilla ja palvelutalossa Tirrolantie 4 ( 2 nuorelle) sekä hyvinvointikeskuksella ( 1 nuorelle) ikkunoiden pesua kesäkuun ajalle. Työtä on tarjolla kullekin nuorelle kaksi viikkoa.  Työhön otettavalla tulee olla reipas asenne työtekoon. Haku puhtaanapidon esimiehen kautta, Marita Penttinen puh. 040 7652 471, marita.penttinen@jarvisaimaanpalvelut.fi .

Liikunta-alueiden hoitamisen töitä on tarjolla 2-3 henkilölle touko- elokuun ajalle. Tehtävänä on erilaiset liikuntapaikkojen hoitotyöt, muun muassa urheilukentän-, uimarantojen- ja kuntoratojen hoitotyöt ja nurmenajot. Työhön otetaan urheilun parissa työskentelyyn kiinnostuneita, T-luokan ajokortillisia. Haku vapaamuotoisella hakemuksella, vastaava liikuntapaikkamestari Arto Tilaukselle  arto.tilaeus@jarvisaimaanpalvelut.fi .

Juvan 4H-yhdistyksellä on tarjolla töitä pääasiassa kesäajalla, mutta joitain töitä on satunnaisesti myös muuna aikana. Työtehtävinä on ikkunanpesua ja muuta siivousta kotitalouksissa, mahdollisesti myös majoitusyrityksissä, nurmikon leikkuuta (ikäraja 16 v., poikkeustapauksissa 15 v.) ja muita pihatöitä. Tarjolla on lisäksi lastenhoitoa ainakin Hietajärven suunnalla, mahdollisesti muuallakin, vähän myös ikäihmisten ulkoilu- ym. seurana toimimista.

Töitä on asiakastilausten mukaan ja voit myös itse kertoa, mitkä ajankohdat sopivat sinulle parhaiten. Töitä on usein myös keskustan ulkopuolella, joten esim. mopo olisi hyvä olla liikkumisvälineenä. Työ on itsenäistä työtä asiakkaiden luona, joten työn perustaitojen tulee olla hallinnassa, esim. ruohonleikkuukoneen käyttö, jos haluaa leikata nurmikkoa, mutta muuten ei varsinaista aiempaa työkokemusta vaadita, vaan kotona opitut taidot riittävät. Täsmällisyys, huolellisuus, hyvät käytöstavat ja positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia asiakaspalvelussa.

Nuori voi  myös perustaa 4H-yhdistyksen tuella oman yrityksen. Kunta maksaa 4H:n kautta tietyt kriteerit täyttävälle 4H-yritykselle 200 €:n starttirahan. Nuoren tulee olla 4H:n jäsen ja pääsääntöisesti syntynyt 2000-2004. Jos sinulla on sopiva yritysidea, ota yhteyttä, niin mietitään, miten idea toteutetaan!

Työhön haetaan lähettämällä hakemus s-postiin. Leena Heiskanen, puh. 040 587 8591, s-posti leena.heiskanen@4h.fi .

Huoltoasema Pylkkänen Oy Neste Juva Kettulassa on 1-2- työntekijän tarve kassa-, keittiö- ja siivoustöihin. Työskentelyaika sovitaan erikseen kevät-syksy aikavälille. Työ soveltuu asiakaspalvelusta kiinnostuneille yli 16- vuotiaille. Haku työantajan kautta, Vesa Pylkkänen, puh. 044 0651 218, huoltoasema.pylkkanen@rivakkanet.fi .

Juvan seurakunnalla on tarjolla kirkko-oppaan töitä. Kirkko-oppaan työ on esitellä Juvan kirkkoa niin suomenkielisille kuin vieraita kieliä puhuville matkailijoille. Opas avaa kirkon ovet aukioloajan alussa ja lukitsee ne päivän päätteeksi. Opas myös täyttää seurakunnan leikekirjaa. Oppaan tehtäviin kuuluu myös pienet kirkon siisteyteen liittyvät tehtävät (kukkien kastelu yms) sekä suntion avustaminen arkiviikolla tapahtuvien kirkollisten toimitusten yhteydessä työajan puitteissa.

Oppaalta edellytetään vähintään 16-vuoden ikää, luotettavuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja rohkeutta puhua vieraita kieliä.

Juvan kirkko on matkailijoille avoinna 1.6.-7.8.2020 kello 10-18 maanantaista perjantaihin.

Työpaikkoja on tarjolla 2-3 sopivien hakijoiden määrästä riippuen, työ on 3-4 viikon jaksoissa. Yksi opas on töissä aina kerrallaan. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen sirkka.pylkkanen@evl.fi. Hakuaika päättyy 29.2.2020. Hakijoiden haastattelu tapahtuu maaliskuun aikana.

Jos sinulla on mahdollisuus kulkea Mikkeliin, niin Mikkelin alueen kesätyöpaikkoja löytyy täältä RekryOn- sivustolta. Klikkaa yrityksen logoa ja pääset näkemään avoimet työmahdollisuudet.