Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Hildurin puisto

Puistot, yleiset alueet ja leikkikentät

Juvan kunnan tavoitteena on suunnitella, rakentaa ja ylläpitää viihtyisää, turvallista, virikkeellistä ja monipuolista ympäristöä eri ikäisten kuntalaisten toiveet ja tarpeet huomioiden.

Viherympäristö

Juvan viherympäristöön kuuluvat puistot, puistometsät, katuviheralueet, kunnan julkisten rakennusten pihat, maisemapellot ja leikkikentät. Näiden lisäksi asemakaavoissa on luonnontilaisia lähivirkistysalueita (lähinnä metsiä).

Karttakuva Juvan leikkipuistoista

Leikkipuistot

Yleisiä leikkipuistoja on Juvan kaava-alueella 7, jotka ovat sijoitettu ympäri keskustaajamaa. Leikkivälineet ovat edustettuina monipuolisesti ja niitä kehitetään jatkuvasti.

  • Kummunmäellä, Kumpukuja  8
  • Muksula, Hiihtäjäntie 
  • Kultapossun leikkipuisto, Puutarhatie 7
  • Välikankaan leikkipuisto, Välikankaantie 25
  • Vanha Myllytie 30
  • Partalanpellon leikkipuisto, Uunonkuja 1
  • Ylämaan leikkipuisto, Kalevantie 4

Alueista vastaa

Mäkipää Katariina

Puistotyönjohtaja

040 013 6172

katariina.makipaa(at)jarvisaimaanpalvelut.fi

Vastaa viherympäistöstä ja leikkipuistoista