Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Talvipyöräilyreitti Juvan keskustasta Hasamäen talviurheilukeskukseen

Talvipyöräilyreitti Juvan keskustasta Hasamäen talviurheilukeskukseen

Yhteystiedot

+358 45 649 8099

hasarinteet@gmail.com

Osoite

Sulkavantie 1002C, Juva, Finland

Avoinna

Talvikauden

Juvan taajamakeskustan ja talviurheilukeskus Hasa Juva Ski Resortin välille on avattu maastopyörille sopiva talvireitti.

Uutta virtaa talviseen päivään saa maastopyörän satulassa. Sinisin aurausmerkein merkitty reitti kulkee huikean talvisten maisemien halki Juvan taajamakeskustasta Hasamäelle maastossa ja kevyen liikenteen väyliä pitkin. Reitti on lanattu, joten sen kantaa hyvin leveäpyöräiset maastopyörät. Reitillä voi ulkoilusta nauttia myös kävellen.  

Sähköavusteisen maastopyörän satulassa reitti on parhaimmillaan. Pyöriä vuokraa Hasa Juva Ski Resort, puh. 045 649 8099

Tutustu reitin maasto-osuuteen tästä kartasta. Taipaleentieltä alkava maasto-osuus on merkitty sinisin aurausviitoin.