Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Juvan talvessa tapahtuu.

Talviloma on ovella, ja talvilomatekeminen mielessä. Kauas ei tarvitse kaipailla, sillä Juvalla riittää tekemistä talvellakin.

Juvalla viihtyy kautta vuoden. Talvikelien salliessa pääset laduille ja laskettelemaan, lumikenkäilemään ja vaikka kokeilemaan talviratsastusta. Jääratoja on aurattu luonnonjäille ja jäädytetty taajamakeskustaan ja kylille.

Mikäli talvisäät eivät suosi ulkoilua, voivat vesipedot viettää mukavia hetkiä Vesiliikuntakeskus Sampolassa ja kulttuurinnälkäiset tutustua Talvisota-aiheiseen Juvan Blenheim -näyttelyyn Teahouse of Wehmaisilla. Suomalaista taidegrafiikkaa on esillä Kirjastogallerian helmikuun näyttelyssä. Elokuviinkaan ei tarvitse mennä naapurikaupunkiin, sillä uusimmat leffat näet Juvalla. Majoitustarjonnastakin löytyy jokaiselle jotakin. 

Ja mikä parasta; meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme kätevästi valtateiden 5 ja 14 risteyksessä.

Tutustu siis Juvan talvitarjontaan ja kuvaa juvemmalle!