Suoraan sisältöön

VESIHUOLTOTIEDOTE

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa vesijohtoverkoston korjaustöitä 22.10.2020 klo 8.00 – 13.00 Juvan Kirkonkylässä. Tarkempi alue on Jukajärventien, Jukaisentien ja Voudinpolun alueella. Veden jakelu keskeytyy ja vedessä saattaa ilmetä värjäytymistä. Katkos voi olla arvioitua lyhyempi.

Huoltotöiden ajaksi kannattaa varata juomavettä.

Lisätiedot:

Vesihuoltopäällikkö Jouni Heikkinen 044 417 5272

Vastaava laitosmies Tero Kauppinen 044 417 5814

Oravareitti - koko perheen melontareitti

Juvan ja Sulkavan välinen Oravareitti on perhemelontaan sopiva kanoottireitti. Oravareitti on myös Suomen ensimmäinen biologisesti tutkittu, maastoon merkitty vesiluontopolku.

Oravareitin reittikarttaan pääset tutustumaan ohessa. Vedenkestävää, painettua reittikarttaa myyvät Juva Camping (Poikolanniementie 68, Juva), Juvan kunnan yhteispalvelupiste (Juvantie 13, Juva), Sulkavan Oravanpesät (Kalajärventie 13, Sulkava), Sulkavan matkailun infopiste (Kahvila-Puoti Alina, Alanteentie 28, Sulkava). sekä Mikkelin seudun matkailuneuvonta (Maaherrankatu 22, Mikkeli). Kartan hinta on 10€. 

Ajankohtaista lisätietoja Oravareitistä löydät mm. Oravareitin esittelyosiosta VisitJuva-sivuilla ja reitin omilta kotisivuilta osoitteessa www.oravareitti.fi. . Ota seurantaan myös Oravareitin Facebook-sivut. Reitille on myös Instagram-sivut.

Oravareitin interaktiivinen reittikartta CityNomadi-palvelussa.

Oravareitin reittikartta kuvana.