Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Varsa-aho

Varsa-aho

Yhteystiedot

045 232 7524

juvanbioson@gmail.com

Osoite

Varsa-ahotie 20, 51860 Narila

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

AirBnb ->Varsa-aho

Maaseudun rauhassa sijaitseva, juuri remontoitu talo tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen

Hyvien yhteyksien päässä, maaseudun rauhassa sijaitseva Varsa-aho soveltuu erinomaisesti suuremmankin porukan lomakohteeksi. Hiljattain remontodussa talossa riittää tilaa ja saunassa saa makoisat löylyt. Ympäristössä on hyvä mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnossa liikkumiseen. Hyvät marjastus- ja sienestysmaastot ovat lähellä, kalastus- ja metsästysmahdollisuuksista kannattaa kysellä isäntäväeltä. 

Kohde on vuokrattavissa lyhyeksikin aikaa, ja soveltuu hyvin reissutyötä tekevälle. Myös pidempiaikainen majoitus järjestyy. Lemmikit ovat tervetulleita. 

Varsa-aho

Talviasuttava, lautarakenteinen 95 m² talo. Lisäksi puolilämmin autotalli. 
Sauna sijaitsee asuinrakennuksessa.  
Vuodepaikkoja: 5  
Makuuhuoneita: 2
Kohteen vuokraaja on saanut AirBnB:n Supermajoittaja-merkin.
Lisätiedot ja varaukset: Varsa-Aho