Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

REKO Juvan vappujako

REKO Juvan vappujako

Yhteystiedot

041 469 5157 Alexandra Lindqvist (ylläpitäjä)

rekojuva@gmail.com

Avoinna

Koko vuoden

REKO Juva -lähiruokarenkaan vappujako on Juvan keskustassa keskiviikkona 28.4.

REKO Juva -lähiruokarenkaan vappujaossa on tarjolla monia herkullisia lähiruokavaihtoehtoja vapunviettoon. Myynti-ilmoitukset tuotteineen, hintoineen, pakkauskokoineen ja tilausohjeineen löytyvät REKO Juvan Facebook-sivuilta.  

Tietoa tilattavista tuotteista löytyy Rekon Facebook-ryhmästä

Tuottajat laittavat myynti-ilmoituksensa oman aikataulunsa mukaan, joten sivua kannattaa seurata uusien ilmoitusten varalta. Myynti-ilmoituksen alla asiakas tilaa haluamansa määrän ja sitoutuu noutamaan tuotteet kyseisenä jakelupäivänä.

Mikäli sinulla ei ole Facebook-profiilia, tilaaminen onnistuu myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekojuva@gmail.com. Tällöin saat sähköpostiisi tietoa tarjolla olevista tuotteista ja vaihtoehtoisista tilaustavoista (esim. soitto tai sähköposti tuottajalle) aina muutamaa päivää ennen seuraavaa jakoa.