Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Laavukylän iltatori ja torikahvila

Laavukylän iltatori ja torikahvila

Yhteystiedot

0400 761 944

matkailu@juva.fi

Osoite

Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Juvan taajamassa, vilkkaan Savonlinnantien varrella sijaitseva Puistolan Laavukylä kutsuu kesäkansan iltatorille.

Laavukylän iltatoreille ovat kaikki tervetulleita. Torille voi tulla myymään tuotteitaan ja ostoksille, tapaamaan tuttavia tai vaikka poiketa torikahveille. Sähköistetyt ja katetut toripaikat ovat tänäkin vuonna maksuttomia, ja Laavukylän viereiseltä nurmialueelta löytyy avopaikkoja. Myyntiautopaikoistakin voidaan sopia.  Nurmi- ja sora-alueella sijaitsevien avopaikkojen yhteyteen voi pystyttää telttakatoksen. 

Kesällä 2023 iltatoreja järjestetään neljänä perjantaina, 30.6., 7.7., 21.7. ja 28.7. Yhdistykset, seurat ja koululuokat ovat tervetulleita torijärjestelyihin, vaivanpalkkaa toimijat saavat 50 € / torikerta. Paikkavaraukset tehdään sähköisesti osoitteesta www.juva.fi/ilmoittaudu -> Juvan iltatorit, paikkavaraukset. 

Varauskäytännöt

Vaikka laavun myyntipaikka onkin ilmainen, tulee paikkavaraus tästä huolimatta tehdä. Varaukset iltatoreille tehdään sähköisesti osoitteesta www.juva.fi/ilmoittaudu löytyvän linkin kautta. 

Varattavissa oleva peruspaikka on ns. puolikas laavupaikka, eli kooltaan n. 1,5, metriä leveä ja 3 metriä syvä. Paikkoja voi kysynnän mukaan ja varaustilanteen salliessa yhdistää leveämmiksi. Puolentoista metrin levyisiä myyntipaikkoja laavuilla on yhteensä 32 kappaletta. Varauskäytännöllä halutaan varmistaa, että laavujen myyntipaikat riittävät kaikille. Samalla vältytään päällekkäisyyksiltä.

Ilmaista myyntipaikkaa ja markkinointiapua vastaan, myyjiä velvoitetaan olemaan paikalla toriajan alusta loppuun saakka, klo 17-19.

Kaikille avoin kirppis iltatorien yhteydessä

Iltatorien yhteydessä järjestetään myös kaikille avoin kirppis laavujen viereisellä nurmialueella. Kirppiksen myyntipaikkaa ei tarvitse erikseen varata, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Myyntipaikka on ilmainen ja oma pöytä tai viltti on tuotava mukana.

​Iltatori lyhyesti:

Toripäivät: 30.6., 7.7., 21.7. ja 28.7.

Toriaika: klo 17-19 (myyjiä pyydetään huomioimaan paikallaolovelvoite). Myyntipaikkaa voi tulla järjestelemään klo 16 alkaen. 

Toripaikan osoite: Puistolan Laavukylä, Hiihtäjäntie 3, Juva.

Myyntipaikka; 1,5 x 3 m (leveys x syvyys). Paikat on sähköistetty ja katettu. Paikkoja on 32 kpl.

Paikkavaraus: pakollinen, klikkaa osoitteeseen www.juva.fi/ilmoittaudu ja valitse sieltä Juvan iltatorien ilmoittautumislinkki.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.