• Päätös julkaistu 02.05.2022
  • Kuulutus

Sivistysjohtaja

Tehtävän kuvaus

Juvan kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen sivistysjohtajaa.

Sivistystoimen toimialaan kuuluvat sivistyspalveluiden hallinto, perusopetus, lukio-opetus, varhaiskasvatus sekä kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimi sekä vapaa sivistystyö. Sivistysjohtaja vastaa oman toimialansa strategisesta ja toiminnallisesta kehittämisestä. Sivistysjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Virka täytetään toistaiseksi 1.8.2022 alkaen.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, opetushallinnon tutkinto sekä tehtävään soveltuva työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää toimialan ja kunnallishallinnon hyvää tuntemusta sekä näkemystä koko toimialan palveluiden kehittämisestä. Hankeosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virkaehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, Kunnanhallitus, Juvantie 13, 51900 JUVA. Kuoreen merkintä: Sivistysjohtajan virka. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Haku päättyy:  17.5.2022 klo 15:00
Virkasuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työ alkaa: 1.8.2022
Palkkaus: KVTES
Työavain 437935

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mervi Simoska, puh. 0400 136 202.

Työnantajakuvaus

Juva on noin 6000 asukkaan vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Martti Talvela -kampus tarjoaa erinomaiset puitteet kasvatus- ja opetustyölle.

Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi. Juvan kunta on savuton työpaikka. Lue lisää www.juva.fi