• Päätös julkaistu 11.12.2019
  • Kuulutus

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävä, määräaikainen ajalle 2.1. - 31.12.2020

Juvan kunnan vapaa-aikatoimi/nuorisotoimi hakee etsivän nuorisotyön ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2020 - 31.12.2020.

Haku päättyy 23.12.2019 klo 12.00. 
Työsuhteen kesto: määräaikainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Rekrytoinnin hakuaikaa on jatkettu. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Haemme osaavaan joukkoomme etsivän nuorisotyön ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.2020 -31.12.2020.

Etsivän nuorisotyön tarkoituksena on tavoittaa alle 29-vuotias nuori ja auttaa hänet sellaisten palvelujen piiriin, jotka edistävät nuoren kasvua ja itsenäistymistä skä pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille. Määräaikainen työsuhde sisältää etsivän nuorisotyön ohjaajan tehtävät nuorisopalveluiden työtiimissä. Lisäksi työhön kuuluu satunnaisesti nuorisopalveluiden muita tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksen tehtävään on nuorisoalan amk-tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Edellytämme organisointikykyä, yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta. Pitempiaikainen työkokemus nuorten parissa toimimisesta sekä ryhmäohjauksesta katsotaan eduksi.Työaika painottuu myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, nuorisotoimi, PL 28, 51901 Juva. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemuksen tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Työ alkaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatetaan KVTES:iä. Työavain on 263338.

Yhteystiedot

Nuoriso-ohjaaja Tarja Himanen, puh. 040 707 8243, tarja.himanen(at)juva.fi

Työnantajakuvaus

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupallisen palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa. Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.

Pääset tutustumaan työpaikkailmoitukseen klikkaamalla tästä (pdf, koko 12 kt)