Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Juoksu vahvistaa myös luita

Juoksu on loistava tapa kehittää sydän- ja verenkierto elimistöä. Juoksuaskeleen aiheuttaman tärähdyksen ansiosta jalkojen luutkin vahvistuvat.

Juoksuharrastus kannattaa aloittaa maltilla, jotta jalat ehtivät tottua rasitukseen. Kesäisin kannattaa juosta metsässä, pururadalla tai yleisurheilukentällä. Talvella pururadat ovat hiihtäjien käytössä, eikä jäinen pururata eroa rasitukseltaan asfalttipohjasta. Talvisin ulkona juostessa kannattaa käyttää nastalenkkareita. Talvella voit juosta myös sisätiloissa esimerkiksi juoksumatolla tai liikuntasalissa.

Harjoitusohjelma

Harjoitusohjelma aloittelijalle (xlsx, 13kt)

Harjoitusohjelma kuntoilijalle (xlsx, 13kt)

Harjoitusohjelma aktiivikuntoilijalle (xlsx, 13kt)

Juoksutekniikan ydinkohtia