Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Kiiskilän tila - hunaja- ja mehiläisvahatuotteita, karitsan lihaa sekä villaa ja käsityönä tehtyjä villatuotteita

Kiiskilän tila - hunaja- ja mehiläisvahatuotteita, karitsan lihaa sekä villaa ja käsityönä tehtyjä villatuotteita

Osoite

Kettulantie 901, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Kiiskilän tila on perinteikäs mehiläisten ja lampaiden hoitoon erikoistunut pientila. Tilan tuotteita on myynnissä suoraan tilalta sekä erilaisissa tapahtumissa.

Kiiskilän tila sijaitsee 8 kilometrin päässä Juvan keskustasta Järvenpään kylässä Kettulantien varrella. Tilalla arvostetaan perinteikkyyttä, mikä näkyy niin pihapiirin rakennuksissa, isäntäväen käsityöharrastuksissa kuin tilaa asuttavissa eläimissäkin. Tilalla tarhataan juvalaisten sekarotuisten mehiläisten lisäksi Suomessa jo 1700-luvulla tarhattua pohjolan tummaa mehiläiskantaa ja metsälaitumella sekä pelloilla laiduntaa pienehkö suomalaista maatiaislammasrotua edustava kainuunharmaskatras.

Tilalla tuotetaan hunaja- ja mehiläisvahatuotteita, karitsan lihaa sekä villaa ja käsityönä tehtyjä villatuotteita. Valikoima vaihtelee vuoden ajan mukaan.
Tervetuloa ostoksille joko paikan päälle tai tapaamisiin tulevalla kesäkaudella 2020 Laavukylän iltatoreilla!

Hieronta-aitta avoinna kesäaikaan

Pihapiirin aitassa toimii lisäksi kesäaikaan hieronta-vastaanotto, jossa pääsee nauttimaan ammatti-ihmisen käsissä lihashuollosta ja rentoutumaan idyllisessä miljöössä.

Tila on avoinna sopimuksen mukaan.