Suoraan sisältöön
Laavukylän iltatori

Laavukylän iltatori

Yhteystiedot

0400 136 213

rauli.koistinen@juva.fi

Osoite

Hiihtäjäntie 3, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Juvan taajamassa, vilkkaan Savonlinnantien varrella sijaitseva Puistolan Laavukylä kutsuu kesäkansan iltatorille.

Laavukylän iltatoreille ovat kaikki tervetulleita. Torille voi tulla myymään tuotteitaan ja ostoksille, tapaamaan tuttavia tai vaikka poiketa torikahveille. Sähköistetyt ja katetut toripaikat ovat tänäkin vuonna maksuttomia, ja Laavukylän viereiseltä nurmialueelta löytyy avopaikkoja. Myyntiautopaikoistakin voidaan sopia.  Nurmi- ja sora-alueella sijaitsevien avopaikkojen yhteyteen voi pystyttää telttakatoksen. 

Kesällä 2020 Laavukylän iltatorit järjestetään ohjelmattomina toritapahtumina seuraavasti:

10.7. klo 17-19
17.7. klo 17-19
24.7. klo 17-19
31.7. klo 17-19

Varauskäytäntö on osin muuttunut

Vaikka myyntipaikka onkin ilmainen, tulee paikkavaraus tästä huolimatta tehdä. Varauskäytäntö on osin muuttunut. Tänä kesänä paikat varataan varauskalenterin osoittamille vapaille paikoille, joten paikkatoiveita ei ole mahdollista esittää . Varaukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rauli.koistinen@juva.fi ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä.   

Tutustu tästä linkistä paikkakarttaan ja varaustilanteeseen (excel-taulukossa kullekin toripäivälle on oma, päivätty välilehtensä taulukon alareunassa). Varattavissa oleva peruspaikka on ns. puolikas laavupaikka, eli kooltaan n. 1,5, metriä leveä ja 3 metriä syvä. Paikkoja voi kysynnän mukaan ja varaustilanteen salliessa yhdistää leveämmiksi. Puolentoista metrin levyisiä myyntipaikkoja laavuilla on yhteensä 32 kappaletta.

Varauksia vastaanottaa sähköpostitse Juvan kunnan matkailusihteeri Rauli Koistinen (rauli.koistinen@juva.fi). Varauskäytännöllä halutaan varmistaa, että laavujen myyntipaikat riittävät kaikille. Samalla vältytään päällekkäisyyksiltä.

Paikkavarausten pohjalta koostettava myyjä- ja tuotelistaus julkaistaan viimeistään torstai-iltapäivän aikana kunnan internetsivuilla, Laavukylän iltatorin Facebook-sivuilla sekä ABC Juva -liikenneaseman ja yritys- ja matkailupalveluiden toimiston ikkunassa sijaitsevilla digitaalisilla infonäytöillä. 

Ilmaista myyntipaikkaa ja markkinointiapua vastaan, myyjiä velvoitetaan olemaan paikalla toriajan alusta loppuun saakka, klo 17-19.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
 

Haluatko varata paikan? Toimi näin: 

1). Tutustu paikkakarttaan ja katso varaustilanne tätä linkkiä klikkaamalla
- paikkakartta on nimeltään "Laavukylän iltatorin paikkakartta".
- tori-iltakohtaisen paikkavaraustilanteen näet taulukosta "Paikkavaraukset kesän 2020 iltatoreille". Huomaa, että kullekin toripäivälle on oma, päivämäärän mukainen välilehtensä taulukon alalaidassa!

2). Kun olet päättänyt, mille torille olet tulossa ja minkä paikan haluat varata:
- laita sähköpostiviesti rauli.koistinen@juva.fi . Kerro viestissä torin päivämäärä(t) ja paikkanumero(t).
- paikkoja voit varata kerralla vaikka kaikille toreille, mikäli varaustilanne tämän sallii. 
 

​Iltatori lyhyesti:

Toripäivät: perjantaisin 10.-31.7.

Toriaika: klo 17-19 (myyjiä pyydetään huomioimaan paikallaolovelvoite). Myyntipaikkaa voi tulla järjestelemään klo 16 alkaen. 

Toripaikan osoite: Puistolan Laavukylä, Hiihtäjäntie 3, Juva.

Myyntipaikka; 1,5 x 3 m (leveys x syvyys). Paikat on sähköistetty ja katettu. Paikkoja on 32 kpl.

Paikkavaraus: pakollinen, yhteyshenkilönä matkailusihteeri Rauli Koistinen (rauli.koistinen@juva.fi, puhelut toimistoaikana klo 9-16 numeroon 0400 136 213,).

Iltatorin paikkakartta ja varaustaulukko avautuvat tästä linkistä.