Juvan perinteisiä Joulukadun avajaisia vietetään tänä vuonna perjantaina 27.11. klo 17-19. Juva saa tänä vuonna vieraaksi Muumilaaksosta tuttuja hahmoja, Pikku Myyn ja Muumipeikon!
  • 25.11.2020
  • Vapaa-aika ja matkailu, Juvan kunta

Juvan Joulukadun avajaiset lähestyvät

Juvan perinteisiä Joulukadun avajaisia vietetään tänä vuonna perjantaina 27.11. klo 17-19. Juva saa tänä vuonna vieraaksi Muumilaaksosta tuttuja hahmoja, Pikku Myyn ja Muumipeikon!

Tule siis Sinäkin menoon mukaan seuraamaan iloista ja vauhdikasta Pikku Myyn Talvikarkelot -esitystä Ylätorin Juhlalavalta. Joulukadun avajaiset huipentuvat kunniavieraiden, Joulupukin ja Joulumuorin vierailuun. 

Tapahtuman ohjelmassa:

17.00 Joulukuusen valot syttyvät
Juvan kunnan tervetulosanat.  
 
17.10 Juvan Yrittäjät ry:n puheenvuoro
 
17.20 Juvan Puhaltajat soittavat jouluista musiikkia
kunnanviraston yritys- ja matkailupalveluiden tiloista. Tervetuloa seuraamaan esitystä ikkunan takaa!
 
17.30  Juvan Yrittäjäpalkintojen 2020 julkistaminen
Juvan Yrittäjät ry palkitsee Juvan Vuoden 2020 yrittäjän ja Vuoden nuoren yrittäjän, ja Juvan Yrittäjänaiset ry palkitsee Vuoden 2020 yrittäjänaisen. 
 
Alkaen 17.50-18.00 Pikku Myyn Talvikarkelot -esitys
Juva saa jouluvieraita Muumilaaksosta! Muumipeikko ja Pikku Myy hauskuuttavat kaikenikäisiä vauhdikkaalla, puolen tunnin mittaisella talviesityksellään. 
 
18.30 Joulupukki ja Joulumuori saapuvat paikalle

Lapset voivat noutaa Juhlalavan edustalta oman joulupussukkansa.

Koronapandemian vuoksi tapahtuman ohjelma poikkeaa tänä vuonna perinteisestä. Ohjelmassa jouduttiin luopumaan puuro- ja glögitarjoilusta ja muista jonotusta ja ryhmissä oleskelua vaativista ohjelmanumeroista, kuten ponitalutusratsastuksesta ja Pukin sylissä istumisesta. Joulukarkit ja -muistaminen pakataan tänä vuonna joulupussukkaan, joita on lapsille jaossa Ylätorin Juhlalavan edustalla. 

Koronarajoitusten osalta turvaväli eri seurueiden kesken on 1,5-2 metriä. Tapahtumassa on kasvomaskisuositus ja tarjolla on käsidesiä. Turvavälien takaamiseksi, tapahtuma-aluetta laajennetaan sulkemalla Yhdystien-Piikkiläntien välinen Juvantien osuus tapahtumajärjestelyiden ja itse tapahtuman ajaksi, klo 13.30-19.00. Tänä aikana Juvantien suuntainen liikenne ohjataan opastein ja liikennemerkein kulkemaan Koulutien kautta. 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä lukuisten yhteistyökumppaneidensa kanssa Juvan kunta, Juvan Yrittäjänaiset ry ja Juvan Yrittäjät ry. 

Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme joulukadun avajaisten järjestämisessä - te mahdollistatte tapahtuman!

Tervetuloa!
 

Lisää ajankohtaista asiaa Juvalta