Suoraan sisältöön

Juvan kunta kiristää varotoimenpiteitä koronaan aiempien lisäksi

Kunnanvirasto suljetaan 19.3.2020 alkaen toistaiseksi siten, että ainoastaan aulaan pääsy on mahdollista. Asiointipiste jatkaa aulassa toimintaansa. Nuorisopalvelut ja Toimintatalo on suljettu. Juvan kunnan linja-autovuorojen (Kaskii, Vuorenmaa, Koikkala, Siikakoski) liikennöinti keskeytetään. Haja-asutusalueen asiointireitit ajetaan normaalisti. Kuljetus asiointireiteille on tilattava kuljettajalta etukäteen. Julia-monipalveluauton toiminta keskeytyy toistaiseksi. Koulutoiminnan lähiopetukseen laajennuksia 0.-3. -luokkalaisille 23.3.2020 alkaen.

Tästä klikkaamalla voit lukea lisää

Juva on hyvin saavutettavissa

Juva sijaitsee valtateiden 5 ja 14 varrella. Valtatie 5:n peruskorjaus Juva-Mikkeli parantaan entisestään kunnan saavutettavuutta ja yhteysvälin liikenneturvallisuutta. Peruskorjaus valmistuu vuonna 2021. Myös valtatie 14 Juva-Parikkala peruskorjausta suunnitellaan.

Juvalta on matkaa Helsinkiin noin 270 kilometriä. Naapurikaupunki Mikkeliin on matkaa 43 kilometriä.  Läheltä löytyy myös muita kaupunkeja: Pieksämäki 62 kilometrin,  Varkaus 50 kilometrin ja Savonlinna 60 kilometrin päästä.

                   

Juvan sijainti GOOGLE Maps