• Päätös julkaistu 10.01.2020
  • Kuulutus

Perhepäivähoitaja kirkonkylän alueelle

Haku päättyy: 24.1.2020 klo 12
Työsuhteen kesto: määräaikainen
Työn luonna: kokoaikatyö
Työ alkaa:2.3.2020 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES, Liite 12
Työavain: 271350

Tehtävän kuvaus:
Haemme perhepäivähoitajaa työsopimussuhteiseen tehtävään kirkonkylän alueelle alkaen 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.7.2020.

Työn suorittamispaikka työsopimussuhteisen tehtävän alkaessa on perhepäivähoitajan oma koti.

Kelpoisuusvaatimuksena perhepäivähoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 29 §:n mukainen kelpoisuus eli tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Muu soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi lähihoitajakoulutus. Määräaikaiseen tehtävään voidaan palkata myös henkilö, jolla ei ole koulutusta, mutta soveltuvuus tehtävään. Lisäksi edellytämme tehtävän kannaltaa sopivaa toimintaympäristöä hoitajan omassa kodissa. Hoitajalla voi oma/omia lapsi/lapsia, jolloin ryhmään sijoitetaan 2-3 lasta.

Perhepäivähoitajan työ on itsenäistä, monipuolista ja palkitsevaa. Työtä tehdään varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaisesti lasten ja perheiden kanssa varhaiskasvatuksen esimiehen ohjauksessa. Työhön on saatavissa tukea kiertävältä varhaiskasvatuksen esimieheltä tai varhaiskasvatuksen opettajalta.

Arvostamme halua työskennellä itsenäisesti lasten ja perheiden kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä empaattisuuteen. Toivomme kokemusta lasten hoito- ja kasvatustehtävistä.

Perhepäivähoitajan palkka määräytyy lapsiryhmän koon mukaan, tehtäväkohtaisen palkan ollessa enimmillään 1887,28 €/kk.

Ennen tehtävän aloittamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Juvan kunta, varhaiskasvatus, PL 28, 51901 Juva. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Yhteystiedot:
Varhaiskasvatuksen esimies Kirsi Anttonen, puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen(at)juva.fi.

Työnantajakuvaus:
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.

Hakuilmoitusta pääset tarkastelemaan klikkaamalla tästä (pdf, koko 51 kB)