• Päätös julkaistu 03.02.2021
  • Kuulutus

Kesätyöpaikat koululaisille tai opiskelijoille Juvan kunnan sivistyspalveluissa

Tehtävän kuvaus

Juvan kunta tarjoaa toukokuusta eteenpäin 5 kesätyöpaikkaa. Paikkoja voivat hakea vuonna 2006 syntyneet tai sitä vanhemmat koululaiset ja opiskelijat. Työsopimukset ovat, ellei muuta mainita, kuukauden mittaisia ja työaika on 6 h/pv.

Tehtäväkohtaiset kuvaukset:

Varhaiskasvatus
2-3 paikkaa, ajankohta touko-heinäkuulle, sopimuksen mukaan Päiväkoti Apilassa tai Haapataipaleen ryhmäperhepäiväkodissa.
Kesänuoren työhön kuuluu lapsiryhmissä avustaminen sekä osallistuminen perushoidon ja toiminnan järjestämiseen yhdessä kasvatushenkilöstön kanssa.

Kulttuurityö / museotoiminta
2 paikkaa, opastyöhön Juvan museolle ja Gottlundin tuvalle, kaksi viikkoa ajankohdassa 28.6.-18.7. (työsuhteen ollessa kuukausi, työhön voidaan liittää joko nuorisotyön tai varhaiskasvatuksen työtehtäviä).
Museoilla nuoret työntekijät mm. opastavat museovieraitamme ja hoitavat myyntitehtäviä. Gottlundin tuvalla oppaan työtehtäviin kuuluvat mm. Gottlundin tuvan ja runoniityn esittely ja piha-alueiden hoitamiseen liittyvät tehtävät. Kokemusta saat kulttuurikentästä ja asiakaspalvelutyöstä.

Nuorisotyö / leiritoiminta
2 paikkaa, kaksi viikkoa ajankohdassa 21.6.-2.7. lasten ja nuorten Hauskis-kesäleirien ohjaajaksi (työsuhteen ollessa kuukausi, työhön voidaan liittää joko kulttuurin tai varhaiskasvatuksen työtehtäviä).
Leireillä pääset tutustumaan erilaisiin toimintoihin ja kokemaan aitoa päiväleirielämän tunnelmaa. Toimittuasi ohjaajana leireillämme, saat riittävästi työkaluja ja valmiuksia ohjata lapsia ja nuoria myös muissa tehtävissä.

Esimiehet käsittelevät hakemukset yhdessä maaliskuun aikana.

Mainitse hakemuksessasi minkä alan työtehtävistä olet kiinnostunut.

Paikkoja haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, Nina Tamminen, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Haku päättyy: 28.2.2021 klo 23.59
Työ alkaa: sopimuksen mukaan touko-heinäkuusssa 2021
Palkkaus: KVTES
Työsuhteen kesto: määräaikainen
Työn luonne: kesätyö

Yhteystiedot:
Kirsi Anttonen/varhaiskasvatus, puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen@juva.fi
Tarja Himanen/leiritoiminta, puh. 040 707 8243, tarja.himanen@juva.fi
Johanna Kuusisto/museotoiminta, puh. 0400 136 176, johanna.kuusisto@juva.fi

Työnantajakuvaus:
Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomes­sa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on suju­vaa.

Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden paranta­miseksi.

Juvan kunta on savuton työpaikka.