Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Vanhan Kilkkilän puutarha ja Tupakahvila

Vanhan Kilkkilän puutarha ja Tupakahvila

Osoite

Tuhkalantie 231, 51760 Nuutilanmäki

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Puutarhakilpailuissa palkittu, hurmaava puutarhavierailukohde, tupakahvila ja galleria

Vanha Kilkkilä on perinteinen maalaistalon pihapiiri Tuhkalan kylällä Etelä-Savossa, aivan 5-tien tuntumassa Mikkelin ja Juvan puolivälissä.

Puutarhavierailulla voi nauttia Tupakahvilan paikan päällä leivotuista herkuista sekä pihapiiriin levittäytyvästä nykytaiteesta.Vanha Kilkkilä voitti Oma Piha-lehden järjestämän valtakunnallisen Paras Piha-kilpailun vuonna 2009 ja sijoittui toiseksi vuoden 2015 Suomen kaunein piha -kilpailussa. 

Vanhan Kilkkilän hurmaavan puutarhan ja tupakahvilan kesästä löydät kohteen omilta internetsivuilta.