Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Väliahon luomutila - luomuvihanneksia, -perunaa ja -marjoja

Väliahon luomutila - luomuvihanneksia, -perunaa ja -marjoja

Yhteystiedot

0400 313 196

nykanen.arto@luukku.com

Osoite

Lehtotie 6, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Väliahon luomutila tuottaa maistuvia, puhtaita ja raikkaita luomuvihanneksia,- perunoita ja -marjoja.

Tilamme nimi on Väliahon luomutila ja yrittäjä Arto Nykänen. Kasvatamme luomuvihanneksia, -perunaa ja -marjoja. Luomutuottajana olemme ollut vuodesta 1998 alkaen.

Tuotteitamme on myynnissä kotoa suoraan, juvalaisissa päivittäistavarakaupoissa sekä Mikkelin Prismassa. Valitettavasti emme pysty toimittamaan tuotteita ympäri vuoden vaan vain osan aikaa. Vihannesten osalta kausi alkaa noin syyskuulta ja viimeiset myydään joskus huhtikuulla. 

Tuotteet

Ruokaperuna, porkkana, punajuuri, maa-artisokka, punaherukka, mustaherukka, raparperi