Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Tuulenpesä

Tuulenpesä

Yhteystiedot

0400 776 633

tuular.kaariainen@gmail.com

Osoite

FIN-51850 Vuorenmaa

Avoinna

Koko vuoden

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

Nevajärven rannalla, oman niemen luonnonrauhassa on hyvä viettää lomaa.

Tuula ja Raimo Kääriäisen lomahuvila Tuulenpesä sijaitsee rauhallisella paikalla omassa niemessä Nevajärven rannalla. Huvila sijaitsee ihan rannassa. Ranta on matalaa ja hiekkapohjaista, joten siellä on lasten turvallista nauttia lämpimistä kesäpäivistä.

Nevajärvessä on runsas kalakanta, ja sieltä nouseekin hyvin mm. haukea ja kuhaa sekä kesällä että talvisaikaan. Vesille pääsee kätevästi puuveneellä omasta rannasta. Kalastusluvan voi hankkia huvilalle saavuttaessa.

Ympäröiviin metsiin on vaivatonta tehdä retkiä. Metsämarjat ja sieniapajat löytyvät läheltä.  Alueella on hyvät mahdollisuudet maastopyöräilyyn. Talvisaikaan hiihto- ja laskettelumahdollisuuksia on lähiseudulla.

Tuulenpesä

Talviasuttava, hyvin varustettu lautarakenteinen 68 m² mökki, ja nukkuma-aittahuone 12 m². Perinteistä mökkiä on uusittu viime vuosina mm. ikkunat on uusittu.
Sähkölämmitteinen sauna sijaitsee asuinrakennuksessa: käytössä on myös erillinen, puulämmitteinen ekosauna.
Vuodepaikkoja: 5 
Makuuhuoneita: 2
Huvila sijaitsee lähellä hiekkapohjaista ja matalaa rantaa oman niemen rauhassa. 
Lisätiedot ja varaukset: Tuulenpesä