Suoraan sisältöön
TeaHouse of Wehmaisin TEE ja lifestyle -myymälä

TeaHouse of Wehmaisin TEE ja lifestyle -myymälä

Yhteystiedot

+358 404 101 626

tee@teahouse.fi

Osoite

Pieksämäentie 234, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Verkkokauppa

Avaa verkkokauppa

TEE ja lifestyle -myymälä sijaisee TeaHouse of Wehmais –teehuoneen yhteydessä tilan vanhassa hevostallissa.

Tee ja lifestyle -myymälän valikoimista löydät koko TeaHouse of Wehmaisin laadukkaan teevalikoiman sekä laajan valikoiman teetarvikkeita. Teen ja teetarvikkeiden lisäksi löydät myymälän valikoimista myös ihania herkkuja Suomesta ja maailmalta sekä tyylikkäitä ja ekologisia sisustus- ja lahjatavaroita.

Myymälän valikoimassa on teelaatujen ja erilaisten teehen liittyvien tuotteiden lisäksi paikallisten tuottajien ruokatuotteita ja laaja valikoima luomutuotteita. Myymälässä on myynnissä myös TeaHouse of Wehmaisin omaa tuotantoa, kuten erilaisia scones-valmistaikinoita, kotitekoista lemon curd -sitruunatahnaa, erilaisia juomia, herkullisia leivonnaisia, hapanjuureen leivottua leipää sekä muita maukkaita leipälaatuja.

Wehmais Deli&Deco -myymälä ja TeaHouse of Wehmais kuuluvat palkittuihin ruokamatkailu- ja lähiruokaverkostoihin.

Saimaan alueella toimii useita ruokamatkailuverkostoja. TeaHouse of Wehmaisin yhteydessä toimiva Wehmais Deli&Deco -myymälä kuuluu palkittuihin Saimaa Gastronomy -ja D.O. Saimaa -verkostoihin. Saimaa Gastronomy -verkosto voitti syksyllä 2019 Suomen paras ruokamatkailutuote -palkinnon, ja D.O. Saimaa -laatu- ja alkuperämerkki palkittiin puolestaan Vuoden 2019 Matkailutekona.