Suoraan sisältöön
REKO Juva -lähiruokarengas

REKO Juva -lähiruokarengas

Yhteystiedot

041 469 5157 Alexandra Lindqvist (ylläpitäjä)

rekojuva@gmail.com

Osoite

Virastotie 2, Juva (jako Juvan kirkon paikoitusalueella)

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Juvalla toimii oma Reko-lähiruokarengas, jonka kautta alueen asukkaat voivat tilata lähiruokaa suoraan tuottajilta ilman välikäsiä.

Rekon kautta saa esimerkiksi erilaisia vihanneksia, kananmunia, hunajaa, lihaa, marjoja ynnä muita paikallisesti tuotettuja elintarvikkeita. 

Jakopäivät perjantaisin, kesällä viikottain

Liittymällä Facebook-ryhmään REKO Juva näet mitä tuotteita on tarjolla ja pääset tilaamaan. Tilaus toimitetaan ja noudetaan REKO-päivänä, joka on tällä hetkellä parillisen viikon perjantaisin klo 16-16.30. Jakelupaikkana toimii Juvan kirkon paikoitusalue osoitteessa Virastotie 2. HUOM! Kesäaikaan jako on jokaisena perjantaina. 

Myynti-ilmoitukset tuotteineen, hintoineen, pakkauskokoineen ja tilausohjeineen löytyvät REKO Juva -facebookryhmän seinältä tätä linkkiä seuraamalla. Tuottajat laittavat myynti-ilmoituksensa oman aikataulunsa mukaan, joten sivua kannattaa seurata uusien ilmoitusten varalta. Myynti-ilmoituksen alla asiakas tilaa haluamansa määrän ja sitoutuu noutamaan tuotteet kyseisenä jakelupäivänä.

Mikäli sinulla ei ole Facebook-profiilia tilaaminen onnistuu myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekojuva@gmail.com, jolloin saat sähköpostiisi tietoa tarjolla olevista tuotteista ja vaihtoehtoisista tilaustavoista (esim. soitto tai sähköposti tuottajalle) aina muutamaa päivää ennen seuraavaa jakoa.

Ryhmään tullessasi sitoudut REKO-ryhmän sääntöihin, kuten esimerkiksi lunastamaan tilaamasi tuotteet sovittuna ajankohtana! Voit itse päättää milloin osallistut tilaukseen, joten sinun ei tarvitse tilata jokaisella kerralla. Ryhmä ei ole tarkoitettu jälleenmyyjille, vaan tuottajien ja asiakkaiden kohtaamispaikaksi.

Tervetuloa mukaan tukemaan aluetaloutta ja lähiyhteisöäsi!