Suoraan sisältöön
Rapion Myllyn Myllykahvila ja - puoti

Rapion Myllyn Myllykahvila ja - puoti

Yhteystiedot

+358 15 454 602

rapiontuote@rapiontuote.fi

Osoite

Rapiontie 148, 51930 Paatela

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Kesäkauden

Www-sivut

www.rapiontuote.fi

Rapion myllyn Myllykahvila on Rapionjoen jokimaisemassa sijaitseva, tunnettu ja suosittu kesäkahvila. Myllypuodin laadukkaat viljatuotteet ovat maankuuluja ja monien kotileipureiden suosiossa.

Vuonna 1812 toimintansa aloittanut Rapion Mylly on maamme vanhimpia, edelleen toiminnassa olevia teollisuuslaitoksia. Perheyrityksen nykyinen isäntä on neljännen polven mylläreitä. Mylly saa edelleen osan käyttövoimastaan vapaana virtaavasta Rapionkoskesta. 

Rapion myllyn Myllykahvila ja Myllypuoti on oiva paikka pitää rentouttava levähdystauko vehreän luonnon keskellä. Rapionjoen rauhaisesta tunnelmasta ja solisevan veden äänestä voi nauttia joen ylittävällä kahviosillalla. Samalla kelpaa maistella Myllykahvilan herkullisia, paikan päällä taatusti tuoreista jauhoista leivottuja leivonnaisia. Kahvilan valikoimaan kuuluvat muun muassa maistuvat piiraat, kakut ja pullat. 

Myllypuodista on saatavissa kattava valikoima myllyn omia tuotteita kotiinviemisiksi. Puodissa on myynnissä myös lähialueen pientuottajien tuotantoa. Rapion Myllyn laadukkaita tuotteita on myynnissä kauppaliikkeissä kautta Suomen.

Rapion Myllyn jokiluonto on vertaansa vailla. Myllykosken kuohunta houkuttaa paikalle suuria säynäviä, joita vieraat voivat myllysillalta ruokkia. Emännän sanoin: "Rapion myllymiljöössä luonto puhuu meille ja kaikille vieraillemme." 

Rapion Mylly on eräs laadukkaista ja eksoottisista Saimaan Charmantit -lomailukohteista. Lue kohteista lisää osoitteessa www.saimaancharmantit.fi.

Myllykahvila ja Myllypuoti palvelevat jälleen ensi kesänä

Vuonna 2020 Rapion Myllyn Myllykahvila ja Myllypuoti palvelevat 13.6.-16.8. päivittäin klo 10-18.

Jaa