Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola

Yhteystiedot

+358 443 227 247

info@partalankartano.fi

Osoite

Huttulantie 1, 51900 Juva

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Partalan Kuninkaankartanossa vietät niin ikimuistoiset perhejuhlat kuin kokouksetkin.

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintolan juhlatilat soveltuvat monenlaisiin juhliin. Kuninkaankartanossa voit viettää perhejuhlia ja kokouksia, ja tilat ovat vuokrattavissa myös erilaisiin tapahtumiin. Partalan alueella järjestetäänkin vuosittain yksityistilaisuuksien lisäksi myös monia yleisötapahtumia. Partalan Kuninkaankartanoon on hyvät liikenneyhteydet, sillä Partalan alue sijaitsee Juvan taajamakeskustan läheisyydessä, valtatie 14:n varrella. 

Juhlatilat- ja palvelut

Juho Kustaan juhlasali (100 paikkaa).
Woudin Kellari (kokouskäytössä 25 hlö, ruokailutilana 50 hlö).
Terassi ja perinteinen lato kesäaikaan.

Partalan Kuninkaankartanossa on saatavissa täydet juhla- ja pitopalvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Paikka on tunnettu yksilöllisestä palvelusta, maukkaasta ruoasta ja hyvästä tunnelmasta. 

Partalan Kuninkaankartanon tilausravintola sijaitsee Partalan museoalueen välittömässä läheisyydessä. Alueella toimii Juvan Museo, Juvan karjalaisten museo, Galleria Kuninkaankartano, Juvan Tryffelikeskus ja Partalan Uusi Kesäteatteri.