Suoraan sisältöön

HÄIRIÖTIEDOTE 

Järvi-Saimaan Palvelut Oy suorittaa Juvan taajamassa Partalan, Kummunmäen ja Urheilukentän alueella viemäriverkoston tutkimuksia savukoemenetelmällä. Savukokeet suoritetaan maanantaina ja tiistaina 17.6.–18.6.2024 klo 08.00–16.00 (arvio).

Savukokeilla on tarkoitus tutkia viemäriverkoston kuntoa ja paikallistaa ne kohdat ja kiinteistöt, joiden alueelta jätevesiviemäriin johdetaan hulevesiä.

Lue tästä koko tiedote (pdf 208 kt)

Lisätietoja saat tarvittaessa vesihuoltomestari Jarmo Viita puh. 050 479 0525 ja vesihuollon päivystysnume­rosta 0400 255 195. Asukkaita pyydetään ilmoittamaan, mikäli merkkisavua pääsee kokeen aikana rakennusten sisätiloihin.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Neste Juva Kettula, Pylkkäsen huoltamo

Neste Juva Kettula, Pylkkäsen huoltamo

Yhteystiedot

+358 440 651 218

pylkkanen@rivakka.net

Osoite

Kettulantie 1, 51900 JUVA

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

Neste Juva Kettula

Viitostien varrella Kettulassa sijaitsevan huoltoaseman monipuolisiin palveluihin kuuluvat kahvio- ja ruokailupalvelut.

Juvan Kettulassa, Viitostien varrella sijaitseva Neste Kettula tunnetaan myös nimellä Pylkkäsen huoltamo. Huoltoaseman palveluihin kuuluvat yleiskorjaamo- ja huoltopalveluiden sekä liikennemyymälän lisäksi myös kahvio- ja ravintolapalvelut.

Kahviossa on saatavissa suolaisia ja makeita, aina tuoreita leivonnaisia, leipiä, panineja ja sämpylöitä. Kahvion yhteydessä sijaitsee Scanburger-ketjun hampurilaispiste, josta on saatavilla erilaisia lämpimiä ruoka-annoksia paikan päällä syötäväksi tai mukaan matkalle otettavaksi. Grilliruoka-annoksiakin on saatavilla, esimerkiksi suosittuja Hot Wings-annoksia.

Perheyrityksenä toimiva Neste Kettula Pylkkäsen huoltamo valittiin Juvalla vuonna 2018 Vuoden yritykseksi.