Suoraan sisältöön

Häiriötiedote

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tekee asennustöitä vesijohtoverkostossa Juvalla to 8.12.2022. Töistä aiheutuu vedenjakelukatko Vehmaan ja Vuorenmaan alueille klo 12.00 alkaen. Katkon kesto noin 2 h. Vaikutusalueen kartta aukeaa tästä linkistä 8.12. katkoalue

Vesikatkon jälkeen vedessä saattaa ilmetä värihaittaa. Pyydämme juoksuttamaan vettä reilusti hanan kylmältä puolelta, kunnes vesi kirkastuu.

Vedenjakelukatkosta tiedotettiin nettisivujen lisäksi kohdennetuin tekstiviestein. Jos et saanut tekstiviestiä ja asut katkon alueella, käy lisäämässä yhteystietosi tiedotusjärjestelmään oheisen linkin kautta Häiriötiedotus - Juvan kunta

Pahoittelemme töistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa:

Järvi-Saimaan Palvelut Oy

p. 050 400 8011

Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen

Neste Juva Kettula, Pylkkäsen huoltamo

Neste Juva Kettula, Pylkkäsen huoltamo

Yhteystiedot

+358 440 651 218

pylkkanen@rivakka.net

Osoite

Kettulantie 1, 51900 JUVA

Katso sijainti kartalla

Avoinna

Koko vuoden

Www-sivut

Neste Juva Kettula

Viitostien varrella Kettulassa sijaitsevan huoltoaseman monipuolisiin palveluihin kuuluvat kahvio- ja ruokailupalvelut.

Juvan Kettulassa, Viitostien varrella sijaitseva Neste Kettula tunnetaan myös nimellä Pylkkäsen huoltamo. Huoltoaseman palveluihin kuuluvat yleiskorjaamo- ja huoltopalveluiden sekä liikennemyymälän lisäksi myös kahvio- ja ravintolapalvelut.

Kahviossa on saatavissa suolaisia ja makeita, aina tuoreita leivonnaisia, leipiä, panineja ja sämpylöitä. Kahvion yhteydessä sijaitsee Scanburger-ketjun hampurilaispiste, josta on saatavilla erilaisia lämpimiä ruoka-annoksia paikan päällä syötäväksi tai mukaan matkalle otettavaksi. Grilliruoka-annoksiakin on saatavilla, esimerkiksi suosittuja Hot Wings-annoksia.

Perheyrityksenä toimiva Neste Kettula Pylkkäsen huoltamo valittiin Juvalla vuonna 2018 Vuoden yritykseksi.